Podjetje Tesla je z enim tvitom razveselilo marsikaterega navdušenca nad električnimi vozili v Sloveniji. Tvitnili so namreč, da bo Tesla prodajala svoja električna vozila tudi v Sloveniji. Tako boste lahko preko spleta naročili model 3, prav tako pa tudi model S in model X.

Tesla je tako uvrstila Slovenijo v isti koš kot Poljsko, Madžarsko in Romunijo, kjer bodo lahko kupci naročali njihova vozila preko spleta.

Cena Tesla model 3? Zelo odvisna od več faktorjev. Preko 40.000 evrov vsekakor. Potem pa je vse odvisno od tega kaj si zaželite v svojem električnem vozilu. Glede na to, da država do subvencijo za električna vozila, vendar je k osnovni ceni Tesle potrebno prišteti še dajatve … No, vozilo si lahko izbere in rezervirate zelo preprosto in na koncu tudi plačate polog 2000 evrov s kreditno kartico.

Če bi naročili sedaj vozilo model 3, bi vam ga dostavilo v začetku leta 2020, ali pa malce kasneje.

Nekoč so podjetja oznanjala začetek prodaje svojih vozil v različnih državah z oglasi, članki in vsem ostalem. V sedanjosti se tvitne takšno sporočilo in snežna kepa se začne sama valiti naokoli …

Pa še tole …

Tesla bo prodajala svoja elektricna vozila tudi v Sloveniji

Tesla bo prodajala svoja elektricna vozila tudi v Sloveniji

3 Responses to Tesla bo prodajala svoja električna vozila tudi v Sloveniji

  1. Mrazi pravi:

    A bo v osnovni paket opreme vključen gasilni aparat?

  2. prgrmr pravi:

    Ne bodo ti ga dostavili, ampak ga boš moral iti iskat na Nizozemsko, potem pa še pri nas urediti plačilo davkov kot pri vsakem uvozu novega avta.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.