Podjetje Tesla je z enim tvitom razveselilo marsikaterega navdušenca nad električnimi vozili v Sloveniji. Tvitnili so namreč, da bo Tesla prodajala svoja električna vozila tudi v Sloveniji. Tako boste lahko preko spleta naročili model 3, prav tako pa tudi model S in model X.

Tesla je tako uvrstila Slovenijo v isti koš kot Poljsko, Madžarsko in Romunijo, kjer bodo lahko kupci naročali njihova vozila preko spleta.

Cena Tesla model 3? Zelo odvisna od več faktorjev. Preko 40.000 evrov vsekakor. Potem pa je vse odvisno od tega kaj si zaželite v svojem električnem vozilu. Glede na to, da država do subvencijo za električna vozila, vendar je k osnovni ceni Tesle potrebno prišteti še dajatve … No, vozilo si lahko izbere in rezervirate zelo preprosto in na koncu tudi plačate polog 2000 evrov s kreditno kartico.

Če bi naročili sedaj vozilo model 3, bi vam ga dostavilo v začetku leta 2020, ali pa malce kasneje.

Nekoč so podjetja oznanjala začetek prodaje svojih vozil v različnih državah z oglasi, članki in vsem ostalem. V sedanjosti se tvitne takšno sporočilo in snežna kepa se začne sama valiti naokoli …

Pa še tole …

Tesla bo prodajala svoja elektricna vozila tudi v Sloveniji
Tesla bo prodajala svoja elektricna vozila tudi v Sloveniji