Panc Festival Repasaz sobote danes v Festivalni dvorani Pionirskega doma na Vilharjevi 11 Panc Festival Repasaz sobote danes v Festivalni dvorani Pionirskega doma na Vilharjevi 11

Panč Festival / Repasaž sobote danes v Festivalni dvorani Pionirskega

Panč Festival – odplaknjeno soboto s Perico, Pižamo, Lucijo, Staretom, Škrlepom in Tinom, bo v torkovem dvojnem repasažu gostila Festivalna dvorana Pionirskega doma.

Nadomestni termin predstave Sobotna vročica bo danes, v torek, 27. 8. v Festivalni dvorani Pionirskega doma na Vilharjevi 11, LJ, v dveh (!) terminih:

  • ob 19:30 za vse, ki ste vstopnico kupili v PREDPRODAJI (nakup je bil izveden do 20. 8.) in za vse, ki imate FESTIVALSKO (6-dnevno) vstopnico
  • pb 21:30, za vse, ki ste vstopnico kupili v REDNI prodaji (nakup po 20. 8.)

Menjava termina zaradi logističnih zapletov žal ni mogoča. V primeru, da se ne boste mogli udeležiti nadomestnega termina, bo možno vračilo kupnine, do vključno ponedeljka, 2. 9. 2019.

Torkova vročica pod streho
Nastopajo: Perica Jerković, Boštjan Gorenc – Pižama, Sašo Stare, Lucija Ćirović, Rok Škrlep, MC Tin Vodopivec

V sistemu Eventim je na voljo še nekaj vstopnic za predstavo ob 21:30. Najbolj zagrizeni feni nastopajočih bodo lahko kakšno ujeli še na vratih (odpovedi kupcev sobotnih vstopnic, ki se ne bodo mogli udeležiti jutrišnjih predstav), načeloma pa sta obe predstavi razprodani.