Imamo jo. Afero vseh afer. Atomsko bombo vlade Marjana Šarca. Irena Prijović je napisala ogorčeno pismo o kadrovanju Braneta Kralja glede Uradnega lista in Igorja Šoltesa, ki naj bi postal direktor Uradnega lista. Določeni mediji so izkoristili to priložnost, da so se Marjana Šarca lotili z vsemi topovi. Mene pa samo zanima, če drži podatek, da je bila Irena Prijović v nadzorni svet Uradnega lista imenovana s strani SDS.

Ne gre za odvračanje pozornosti, zgolj si želim določenih podatkov, ki lahko celotno zgodbo prikažejo v povsem drugačni luči. Namreč, če drži, a je bila Irena Prijović v nadzorni svet Uradnega lista imenovana s strani SDS in tega mediji, ki danes “pumpajo” afero ne objavijo – potem je to verjetno dovolj velik razlog, da sem lahko tudi skeptičen.

Ok. Verjamem, da na nivoju države prihaja do kadrovanja. Kdorkoli misli drugače verjetno živi v nekem nerealnem svetu, kjer verjetno obstajajo tudi samorogi. In verjetno drži, da je Brane Kralj poklical Ireno Prijović in ji omenil Igorja Šoltesa. Ampak rahlo dvomim, da ji je povedal, da mora biti izbran Igor Šoltes – vsakomur je namreč jasno, da bi si s tem sam izkopal grob in bi bil politično mrtev. In kot sem že zgoraj omenil – če je bila Irena res v nadzorni svet imenovana s strani SDS je tole vse skupaj fishy.

Imam pravico dvomiti, ko me mediji “futrajo” s svojimi videnji dogodkov, kajne? Če je res, da ji je Brane Kralj naročil, da mora mimo razpisa dobiti mesto direktorja Igor Šoltes, potem je čas, da se Kralj poslovi od mesta generalnega sekretarja LMŠ. Če pa to ne drži povsem, potem pa je jasno zakaj je prišlo do tega. Stranki LMŠ, kljub temu, da ni izpeljala še nobene reforme “rejtingi” odlično kažejo. Ker je konec poletja je potrebno začeti sesuvati LMŠ in kje je najboljše začeti? Pri sekretarju, ki je bil že parkrat blizu afere …

One Response to Irena Prijović, Brane Kralj, Uradni list, Igor Šoltes / afera vseh afer, Irena imenovana v NS Uradnega lista s strani SDS

  1. Bilo kuda Janezova udba svuda pravi:

    A je ta baba SĐS podtaknjenka ali ne, nima veze. Serpentinškov agent je naredil osnovnošolsko napako, da jo je osebno in direktno klical.
    In je kača napihnila zgodbo o “brutalnosti” tega klica. Kot da ji je preko žice grozil s smrtjo, če Šoltesa ne nastavi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.