Boris Valencic 1. slovenski kralj monarh.si Boris Valencic 1. slovenski kralj monarh.si

Boris Valenčič / 1. slovenski kralj / monarh.si / Milan Kučan, Janez Janša, Marjan Šarec, Borut Pahor …

Včeraj je bilo veliko govora o Branetu Kralju in slučajno sem med guglanjem našel Borisa Valenčiča, ki je po lastnih beseda 1. slovenski kralj. Na njegovi spletni strani pa sem odkril neskončno “zanimivih” vsebin, začenši z “Edina možna pot iz te nastale zločinske situacije je kraljevina Slovenije.”

Mogoče se bo kdo spomnil Martine Valenčič, ki je leta 2012 kandidirala za predsednico države in imela na svoji spletni strani objavljen koledar s svojimi golimi fotografijami. Gre za partnerko Borisa Valenčiča, saj se tudi ona podpisuje s predsednica. No, včasih se je.

Nazaj k spletni strani, ki me je “navdušila” – http://monarh.si/ je zakladnica vseh nebuloz, ki jih ta svet premore. Očitno nekatere objave datirajo daleč v preteklost, nekatere pa so še dokaj “sveže”. No, očitno ima 1. slovenski kralj precej težav z “rdečo barvo” in tudi z Milanom Kučanom. Pa vendar je pogosto omenjan tudi Janez Janša, Marjan Šarec, Zoran Janković …

Par delčkov, ki so me “navdušili”:

 • Samo imperialistične svinje in politični gangsterji imajo pravico svobode govora !
 • RDEČI LEVI KLOVN – Marjan Šarec, nova lista starega komunista – Milana…
 • BORUT PAHOR ZA PREDSEDNIKA SLOVENIJE – SRAMOTILNI STEBER SLOVENCEV !!!
 • Skrivamo se pred posebnimi slovenskimi GESTAPO in SS enotami. AnaFrank. Slovenci močno sovražijo boljše od sebe, tako so naučili sovražiti soseda Slovenije, avstrijca Adolfa Hitlerja, da je sovražil Žide, iz Avstrije je pregnal še Zigmunda Freuda, psihoanalitika.
 • Tujci, kar kupujte v Sloveniji ukradena podjetja in premoženje od slovenskih GANSTERJEV! Ko bo ljudstvo hotelo mojo KRALJEVINO na izvršilni oblasti, vam bom vse kar ste in boste še “kupili”, enostavno zasegel. Gansterjem, kateri pa so vam in bodo še prodali karkoli, bom podaril doživljenske zapore, iz zaporov bodo izpuščeni šele 14 dni po njihovi smrti!
 • SLOVENCI: pridružite se meni, slovenskemu KRALJU in me podprite, sicer vas bodo znani stari kriminalci vseh barv in njihovi podmladki dokončno in za vekomaj uničili ter zasužnjili. Nehajte se strašiti in trepetati pred to nič vredno kriminalno naplavino!
 • SLOVENIJA ni normalna demokratična država z zdravo tržno ekonomijo, je le HUD POLITIČNO KRIMINALNI PROBLEM !
 • Boris Valenčič – SLOVENSKI KRALJ – IZDAJAM UKAZ POLICIJI – dne 25. 6. 2015 ob 12 uri: Glede na zaostreno vojaško politično situacijo med vzhodom in zahodom, ZAHTEVAM, da takoj ARETIRATE Milana Kučana, Boruta Pahorja, Zorana Jankoviča, Janeza Janšo, Igorja Bavčarja, Lojzeta Peterleta in vse njihove številne pripadajoče gangsterske tolpe.
 • Janez Janša je bil “politik” vse do 25. maja 1988, do takrat je še sodeloval v TITOVI štafeti. Ta zadnji DAN MLADOSTI sem ukinil jaz, Boris Valenčič. Janez Janša pa je od tedaj naprej postal le CIA in NATO komercialist, tako, da je povsem nemogoče, da bi bil za tem naprej kdaj koli politični zapornik! “Ustavno sodišče Slovenije” – le NORI BLODNJAKI !
 • “SLOVENSKI” NOVINARJI: NAJVEČJE OVCE, prodane duše in SRAMOTA TEGA SVETA !
 • KUČAN, nič ne bo iz te TVOJE KOMUNAJZARSKE RABOTE, začasno se pridruži tvojemu “pajdašu” Jusufu Janši na DOBU!
 • SLOVENSKA SODIŠČA – LE KUČANOV (zanzi) SVINJAK! SLOVENCI: pridružite se meni, slovenskemu KRALJU in me podprite, sicer vas bodo znani stari kriminalci vseh barv in njihovi podmladki dokončno in za vekomaj uničili ter zasužnjili. Nehajte se strašiti in trepetati pred to nič vredno kriminalno naplavino!
 • CRKNI KUČAN, TAKOJ BO 80% KRIMINALA MANJ V SLOVENIJI !!!

Namesto zaključka .. Vsak naj si sam ustvari mnenje o 1. slovenskem kralju … Jaz sem si ga.

Boris Valencic 1. slovenski kralj monarh.si
Boris Valencic 1. slovenski kralj monarh.si

Komentarji so zaprti.