Ste v teh dneh opazii billboard z napisom #novivzorci Vlada priporoča: Ne sprašujte, če je voda v bazenu, skočite. Če ste in ste se spraševali kdo stoji za to “brilijantno idejo”, potem je odgovor preprost – stranka SDS. Kdo pa drug.

No, da ne bo slučajno kdo resno poslušal stranke SDS in skočil v bazen kjer ni vode – tole opozorilo je namenjeno zgolj vernikom SDS, ki skočijo na ukaz. Sicer pa je jasno marsikomu kaj je “vlada” s tem stavkom želela povedati, kajne?

No, v bistvu ni bila vlada, ampak Marjan Šarec, ki je na srečanju LMŠ izjavil: “Če želimo nekaj narediti, je včasih tudi treba nehati cincati, treba se nehati spraševati, ali je voda v bazenu in kako topla je, ampak je treba preprosto skočiti.”

No, v stranki SDS seveda to interpretirajo po svoje in izobesijo billboarde. Upam, da se nihče ne poškoduje ob skoku v prazen bazen – če pa se, pa naj toži stranko SDS in njihove oglaševalske genije. Srčno upam, da bodo to akcijo prijavili na mednarodni festivala kreativnosti Cannes Lions.

3 Responses to #novivzorci / stranka SDS / Vlada priporoča: Ne sprašujte, če je voda v bazenu, skočite

 1. Ein Fuhrer, eine Partei, ein Got pravi:

  Prav tale bilboard, zraven portala je očitno SĐS zakupla za svoje vsakokratne slaboumne pamflete

 2. Kristijan pravi:

  Vidim, da si bolj zaskrbljen zaradi jumbo plakatov kakor zloglasnih opisov dolgov.

  • had pravi:

   kaksen zloglasni odpis dolgov? o cem je govora? tvoj janez je dvignil roko in se je strinjal s tem nacinom, kajne?

   #whataboutism much?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.