novivzorci stranka SDS Vlada priporoca Ne sprasujte ce je voda v bazenu skocite novivzorci stranka SDS Vlada priporoca Ne sprasujte ce je voda v bazenu skocite

#novivzorci / stranka SDS / Vlada priporoča: Ne sprašujte, če je voda v bazenu, skočite

Ste v teh dneh opazii billboard z napisom #novivzorci Vlada priporoča: Ne sprašujte, če je voda v bazenu, skočite. Če ste in ste se spraševali kdo stoji za to “brilijantno idejo”, potem je odgovor preprost – stranka SDS. Kdo pa drug.

No, da ne bo slučajno kdo resno poslušal stranke SDS in skočil v bazen kjer ni vode – tole opozorilo je namenjeno zgolj vernikom SDS, ki skočijo na ukaz. Sicer pa je jasno marsikomu kaj je “vlada” s tem stavkom želela povedati, kajne?

No, v bistvu ni bila vlada, ampak Marjan Šarec, ki je na srečanju LMŠ izjavil: “Če želimo nekaj narediti, je včasih tudi treba nehati cincati, treba se nehati spraševati, ali je voda v bazenu in kako topla je, ampak je treba preprosto skočiti.”

No, v stranki SDS seveda to interpretirajo po svoje in izobesijo billboarde. Upam, da se nihče ne poškoduje ob skoku v prazen bazen – če pa se, pa naj toži stranko SDS in njihove oglaševalske genije. Srčno upam, da bodo to akcijo prijavili na mednarodni festivala kreativnosti Cannes Lions.

  1. Prav tale bilboard, zraven portala je očitno SĐS zakupla za svoje vsakokratne slaboumne pamflete

    1. kaksen zloglasni odpis dolgov? o cem je govora? tvoj janez je dvignil roko in se je strinjal s tem nacinom, kajne?

      #whataboutism much?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja