Ko sem zjutraj zasledil informacijo, da je policija zaradi suma tihotapljenja migrantov priprla novinarja športnega programa Pop TV, sem ostal brez besed. Pop TV je z dotičnim novinarjem takoj prekinil sodelovanje – ne glede na to, da za vsakega osumljenca velja domneva nedolžnosti.

Sicer niso nikjer zapisali imena novinarja športnega programa Pop TV, vendar jih ni tako veliko, da se ne bi začelo ugibanje kdo je ta oseba, ki si je na ta način poskušala izboljšati gmotni položaj. Kljub temu, da sem dobil ime novinarja (Ž.L.), pa ga ne bom objavil, dokler ne bo vse skupaj dokazano – ali pa bodo drugi mediji bolj krvoločni in se bodo ponosno podpisali pod to.

Če vam je bila objava všeč, potem se lahko naročite na moj YouTube kanal, “všečkate” Facebook stran, ali pa mi sledite na Twitterju.

V njegovem primeru naj bi šlo za dolgove, ki naj bi jih poskušal poplačati. Žalostno, da se kaj takšnega dogaja, predvsem pa še bolj žalostno, da človek tako sramoti že tako razvrednoten poklic novinarja. No, vsaj Pop TV je odreagiral dobro, ko je z njim prekinil sodelovanje.

Protest v Crnomlju zgolj predvolilna akcija kaj si misli domacin o protestu
Protest v Crnomlju zgolj predvolilna akcija kaj si misli domacin o protestu