iPhone 11 Pro Unboxing A1 iPhone 11 Pro Unboxing A1

iPhone 11 Pro / A1 Slovenija / Unboxing / video

iPhone 11 Pro in enajst let od mojega prvega iPhone telefona! Ni naključij, očitno. Danes zjutraj mi je podjetje A1 dalo testni telefon iPhone 11 Pro 64G verzijo in prva misel je bila, da bo to moj naslednji telefon. Zamenjal bo moj iPhone 6S, ki mi sicer še služi odlično, ampak baterija ne zdrži več dovolj dolgo, prav tako pa so tudi kamere v iPhone 11 Pro precej boljše. Ja, kamere – ker so tri.

Če sem zjutraj še pisal o tem, da razmišljam, če potrebujem iPhone 11, je sedaj jasno. Da, potrebujem ga. Ne samo zato, ker je to telefon, ki ima vrhunski procesor in vrhunsko kamere, ampak predvsem, da grem v korak s časom. Po parih minutah uporabe sem navdušen.

Ker večino fotografij za blog naredim s telefonom – že dolgo ne nosim s seboj DSLRja, niti Leice, se mi zdi pomembno, da grem v koram s časom. Tri 12 MP kamere na zadnji strani omogoča preklapljanje med njimi – telephoto, wide, ultra wide in snemanje videa 4K s 60 “frejmi na sekundo”. Sprednja kamera je prav tako 12 MP. Tudi FaceID, kljub temu, da nisem pristaš tega, deluje odlično.

Baterije naj bi bila precej bolj obstojna in skoraj četrtino večja – 3190 mAh, kar naj bi omogočalo od 4-5 ur večjo uporabo telefona.

Cena pri A1 je v paketu A1 GO M 41 evrov pri vezavi za 24 mesecev. In tole spodaj je unboxing …

 1. To kar si pokazal pri video posnetku z iphonu.. To zna moj Galaxy S9 plus.. hahaha

 2. Nekaj mi ne gre skupaj, pa ne morem postekat kaj tocno??…hmm, morda to da se zagovornik socializma, delavskih pravic in glasen nasprotnik kapitalizma ter vsega kar je amerisko, navdusuje nad najnovejsim applovim telefonom, kateri je ne le plod ameriskega kapitalizma, ampak tudi sestavljen v kitajskih fabrikah, kjer mladoletniki garajo po 12 ur dnevno zato da sestavijo tak telefon. To je hinavscina brez primere. Nic ni slabega v temu da si socialist, se celo pozitivno, tudi jaz sem bolj na levo kot na desno, ampak potem tudi zivi socialisticno, ne le pridigaj. Virtue signaling ni dovolj. Za biti pravi socialist je treba se kaj vec. Pa brez zamere, nisem hotel bit zaljiv ali karkoli, toda ne maram da ljudje govorijo eno, delajo pa drugo. Lp

  1. hm. si mogoce dobil napacno informacijo o meni in mojih nazorih?

   jaz sem nasprotnik vsega ameriskega? in zato grem v ameriko na potovanja in pocitnice?

   hinavscina brez primere? jeba je, ce sodis vse stvari po sebi …

   ne, nisi zelel biti zaljiv ali karkoli – zgolj ad hominem komentar, kar je povsem normalno, kajne?

 3. Novi iphone, namenjen striženju ovc.

  hardware: poseka ga pol Huawei telefonov in skorav vak Samsung
  OS: iOS vs. Android, svetlobna leta razlike. Neverjetno, novi iOS sedaj premore dark mode. Za crknit od smeha smešno.

  Da ne omenjam debilne postavitve treh leč, ne moreš 11 vzet resno pa če se še tako matraš.

  1. saj ti ni treba. zanimivo je, da ga primerjas s huaweijem.. ne bi mogoce nasel res kaj, kar lahko primerjas z iphonom?

   1. Sprijazni se konkurenca je iPhon že zdavnaj prehitela tako po levi kot po desni.. Apple samo še kopira kot je dark mode itd..

Komentarji so zaprti.