Slovenske zeleznice Wernerju placale 80.000 evrov za promocijo in koncerte Slovenske zeleznice Wernerju placale 80.000 evrov za promocijo in koncerte

Slovenske železnice Wernerju plačale 80.000 evrov za promocijo in koncerte

Lepo je biti Werner! Še posebej, če ti Slovenske železnice oz. njihova hčerinska družba Potniški promet plačajo 80.000 evrov za promocijo in koncerte. Lahko je s tujim k … po koprivah s …, ko pa družba Potniški promet dobi 50 milijonv evrov iz državnega proračuna.

Včerajšnja novica o teh 80.000 evrih, ki jo je objavila RTV Slo se mi je na prvi pogled zdela nemogoča. Pomislil sem namreč, da bi verjetno kjerkoli zasledil, da Werner promovira Slovenske železnice in hodi z vlaki na svoje koncerte – ker bi v tem primeru mediji poročali, da je bil njegov koncert zaradi zamude vlaka prestavljen na kakšen kasnejši dan.

Šalo na stran. 80.000 evrov je veliko za nekaj, kar nihče ni opazil. Mogoče je pa imel Werner na kopalkah logotip Slovenskih železnic. Saj veste, tistih kopalkah, ki jih vsako leto pošlje rumenim medijem z Maldivov. In jih mediji z veseljem objavijo. Hopla cefizelj – sedaj mi je postalo jasno. V bistvu gre Werner na Maldive zato, da influensa Slovenske železnice.

Ok. Še enkrat šalo na stran. RTV Slovenija poroča, da je podpisnik te pogodbe moral oditi. Kolk kul. Moral je oditi – tako se to dela v takšnih podjetjih. Nihče ne odgovarja za nič in šele ko takšne stvari pridejo na dan mora nekdo oditi?

In Werner naj bi imel s Slovenskimi železnicami dveletno pogodbo – torej še več denarja na njegov račun. Mogoče pa je čas, da tudi jaz dobim 10 odstotkov tega zneska od Slovenskih železnic. In bom delal promocijo, kot jo dela Werner – tako, da nihče ne ve za to. Na koga naj se torej obrnem?

Seveda obstaja možnost, da je Werner dobil 80.000 evrov za objavo fotografij z vlaki na instagramu. Ker je pač pravi influensar …

Slovenske zeleznice Wernerju placale 80.000 evrov za promocijo in koncerte
Slovenske zeleznice Wernerju placale 80.000 evrov za promocijo in koncerte