Stranka SD je zaskrbljena za Adrio Airways in so prepričani, da mora Vlada RS pristopiti k reševanju Adrie Airways. Da, prav ste prebrali. Sicer imam za njih precej boljši predlog – naj denar, ki je šel v različne žepe ob “oškodovanju države” v raboti TEŠ6 namenijo saniranju Adrie Airways in naj se več ne igrajo z našim denarjem.

Stranka SD želi biti všečna. Izražajo solidarnost z zaposlenimi v Adrii Airways (verjetno so prebrali srce parajoče pismo, ki so ga objavili na Facebooku in niso niti pomislili, da gre mogoče za pismo uprave ali pa za dober spin uprave) in sedaj pričakujejo, da bo Vlada RS reševala to zavoženo podjetje.

No, oni si to predstavljajo sicer malce po svoje – ne bi pomagali 4K Investu, ampak bi radi novega lastnika in prenos vsega na državo.

Očitno sem imel prav, ko sem pred dnevi pisal, da je srce parajoče pismo zaposlenih namenjeno zgolj temu, da država odpre svojo malho in vrže spet milijone v sanacijo luknje, ki jo je sklad 4K Invest uspel v zadnjih letih narediti.

Eh ja. Torej, koliko denarja bomo spet vrgli v to luknjo brez dna davkoplačevalci? Najprej bi bilo potrebno za jajca obesiti vse vlade, ki so sodelovale v “rabotah” okoli Adrie in ni jih bilo malo. Potem najti vse, ki so dolga leta služili mastne denarje na račun Adrie in javno objaviti zneske, ki so jih prejemali skozi čas. In na koncu obesiti za jajca še tiste genije v SDH, ki so se odločili za prodajo Adrie Airways skladu 4K Invest, ki je samo izčrpaval podjetje.

Stranki SD se je odpeljalo vlada naj resuje Adrio Airways
Stranki SD se je odpeljalo vlada naj resuje Adrio Airways