Zadnje dni se veliko govori o dobrodelnosti. Akcija za Krisa odmeva, ampak na dan prihajajo precej bolj grozne podrobnosti, ki so se dogajale pri zbiranju denarja za Gala. Nataša Švikart, predsednica društva Maus je priznala, da je z računa vzela 29.000 evrov zbranih za Gala, ker jih je potrebovala za reševanje stanovanjskega problema.

Da. Dobrodelnost je lahko očitno zelo dober biznis. Zbiraš denar za nekoga, pa vendar ga porabiš zase. No, vsaj tako je verjetno mislila Nataša Švikart, predsednica društva Maus, ki je zbirala denar za operacijo Gala. In šele po pritiskih javnosti, predvsem pa medijskem pritisku je predsednica priznala, da si je “sposodila” denar.

Takšen primer vrže slabo luč na vse ostale primere. In kot velikokrat pred tem, se znova pokaže, da obstajajo ljudje, ki izkoriščajo dobrodelnost ostalih za svoje interese. Žalostno, predvsem pa zelo zelo narobe. Že akcija za Krisa v kateri se je izkazalo, da Palčica Pomagalčica nima povsem jasno razčiščenih pojmov o dobrodelnem zbiranju denarja je bil tak primer, tole pa je še malce večje “sranje”.

Pri Palčici Pomagalčici se je našla rešitev in sicer jo je ponudil FURS. Kako pa se bo končalo s to “izposojo” denarja za Gala, pa je drugo vprašanje.

One Response to Nataša Švikart, predsednica društva Maus je priznala, da je z računa vzela 29.000 evrov zbranih za Gala

  1. pes pravi:

    jebem ti majku jebem te u šupak gamat

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.