Marjan Šarec je kriv za vse v Sloveniji

Zadnje čase imam občutek, da je Marjan Šarec kriv za vse kar se dogaja v Sloveniji. Kriv za migrante, kriv za propad Adrie Airways, kriv za sodstvo, kriv za NEK2, kriv za dogajanje v SOVI, kriv za … Ja, karkoli vas moti, je najboljše, da je za to kriv Marjan Šarec.

Očitno ima magično palico, ki pa deluje napačno. Ali pa mu poskušajo desnosučni mediji in nekateri, ki so zaradi razkritij ostali brez ogromnih prihodkov, vse skupaj pripisati. Če bi bil Marjan Šarec res kriv za vse to, kar se mu očita v zadnjih mesecih, potem bi bil čudodelnik. Zoran Predin bi zapel – da bomo vsi po vseh predpisih zajebali vse, kar se bo zajebati dalo.

Mogoče pa je v Sloveniji potrebno žrtveno jagnje, ki ga lahko krivimo za vse. In predsednik vlade je vedno dober krivec. Kljub temu, da se mu ne dokaže ničesar – če laž ponavljaš dovolj dolgo, potem začnejo ljudje verjeti, da je nekaj na tem. Bolj smešno pri vsem tem pa je, da padajo iz omar okostnjaki, ki so tam že vrsto let.

Samo primer SOVE razkriva, da je SDS tam zaposlila 25 svojih članov. In sedaj se Bojan po vseh močeh trudi, da bi prikazal Šarca kot prešuštnika, ki je svoji ljubici našel službo v SOVI. Ampak mu ne uspeva, kajti vsi ostali mediji, razen desnosučnih, se ne ukvarjajo s tem primerom. In tako so mu vzeli tisto moč s katero se je hvalil – da je on odstavil ministre. No, on je bil iskrica, ostali mediji so naredili svoje. Sicer bi si po njegovo on zaslužil Pulitzerja za svoje delo.

Aja, česa je kriv Marjan Šarec? Da je bil naiven, ko je vstopil v politiko. Da je verjetno verjel marsikomu, kar pa se je izkazalo za napačno. Ampak se hitro uči in na srečo je hitro spregledal določene ljudi. In sedaj ga je treba raztrgati, ker so določene naveze pretrgane in ker se ne ukvarja s preteklostjo in gleda v prihodnost. To je njegov greh.

  1. Desni mediji….hmmmh torej tisti, ki zagovarjajo kapital? Aja Finance, Delo, Siol….

  2. Dobro napisano. Podla umazanost desnih nima meja. Sem pa vesel, da ljudje izmišljotinam o predsedniku vlade ne verjamejo. No ja, vsaj tisti, ki imajo svojo pamet, ne.

  3. Marjan je vedel, kam se podaja in ne glede na to bi lahk domobranca mal imitiral…tako iz inata. Bi ga seveda še bolj razhajkal, ampak bi vodil 1:0

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja