Desnicarji obsojajo napad na Tiffany ampak Desnicarji obsojajo napad na Tiffany ampak

Desničarji obsojajo napad na Tiffany, ampak

V petek zjutraj je skupina nasilnežev napadla Klub Tiffany na Metelkovi v Ljubljani. Razbili so vrata in vdrli v klub. Osebje kluba se je zateklo v notranje prostore in zabarakadiralo vrata. Napadalci so hoteli priti do njih, razbijali po hodniku in vratih, jih zmerjali in grozili z: “kje ste pičke, pridite ven, pedri!”. Kljub temu, da živimo v letu 2019 se še vedno dogajajo takšne stvari.

Ne bom ugibal kdo stoji za napadom, niti kaj je bil povod. Dejstvo pa je, da se kaj takšnega ne bi smelo zgoditi, prav tako pa bi morali vsi skupaj takšne napade ostro obsoditi. No, to se je tudi zgodilo in družbena omrežja so polna obsodb tega dejanja.

Marjan Šarec je takoj obsodil napad in označil to za strahopetno, bedno dejanje.

Tudi marsikateri desničar je obsodil napad, ampak … Ni se končalo zgolj pri tem. Vsak je dodal še par svojih centov na to temo in pokazal, da tudi takšnega dogodka ne morejo preprosto ne izkoristiti za svoja politična obračunavanja. Žalostno, ampak to je postala v Sloveniji že praksa. Niti toliko jajc nimajo, da bi samo obsodili napad, če tako mislijo, ampak vsako priložnost izkoristijo, da s prstom pokažejo še na koga ..

O čem govorim?

Seveda se pa najdejo tudi tviti, ki so sovražni:

Tudi to je Slovenija. V letu 2019 …

Desnicarji obsojajo napad na Tiffany ampak
Desnicarji obsojajo napad na Tiffany ampak
  1. Vinko je tudi sam del LGBT skupine in je pravilno napad obsodil, zaradi svojega šefa in ostalih v stranki pa je bil primoran zadevo uravnati z imigranti.

Komentarji so zaprti.