Včeraj je potekala predstavitev Gault&Millau Slovenija 2020 in njenih zmagovalcev. Chefinja leta je postala Ana Roš, najboljši mladi talent je Jakob Pintar iz Tabarja. Najboljši restavraciji po oceni Gault&Millau sta Hiša Franko in Pri Lojzetu, ki sta prejeli 17,5 točk od 20 možnih – štiri Gault&Millau kape.

Sledijo štiri restavracije, ki so prejele 17 točk od 20 in imajo prav tako štiri kape: Restavracija Mak, Restavracija Strelec, Ošterija Debeluh in Hiša Denk.

22.11. bov Mestu oblikovanja Gault&Millau predstavil poseben vodnik Gault&Millau/Znak ljubljanske kakovosti, kjer bodo zbrane restavracije, hoteli, znamenitosti in dogodki v Ljubljani. Prav tako pa bodo takrat tudi razglasili najboljše restavracije iz Ljubljane in Osrednje Slovenije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.