Črni petek / Black Friday je dan namenjen potrošnikom in trgovcem, ki ponudijo popuste in tako osrečijo potrošnike. Letošnji črni petek je 29. novembra – dan, ki sledi zahvalnemu dnevu v ZDA in z njim se uradno začne obdobje predbožične nakupovalne mrzlice.

Črni petek / Black Friday je znan po tem, da trgovine (tako fizične, kot tudi internetne) pripravijo vrsto popustov in ljudje smo srečni, ker dobimo popuste, trgovine pa prodajo izdelke, ki jih sicer verjetno niti ne bi.

Malce smešno je spremljati akcije ob črnem petku v Sloveniji, ki so jih trgovci razvlekli že na skoraj teden dni.

Tuje trgovine s popusti ob črnem petku:

Domače trgovine s popusti Black Friday / črni petek v Sloveniji

Če vam je bila objava všeč, potem se lahko naročite na moj YouTube kanal, “všečkate” Facebook stran, ali pa mi sledite na Twitterju.

Spisek trgovin s popusti bom dopolnjeval sproti. V komentarju, ali na twitterju @had mi lahko sporočite vašo ponudbo in vas dodam na spisek ..

17 Responses to Črni petek 2019 popusti / Black Friday 2019 spisek trgovin s popusti

 1. Tadej pravi:

  Kot da ljudje že ne preživljajo preveč časa v trgovinah in nakupujejo nepotrebne stvari. Kaj ti bo vsa politika ločevanja smeti, če pa si brezvestno polnimo bivališča z razno razno navlako samo zato, ker je kvazi popust in menda ugodno. Roni, če sem iskren sem pričakoval debato o smiselnosti tega dogodka in podobnih, ki nas so konca leta še čakajo. Prelep dan želim.

  • Joško pravi:

   Lahko bi šli še korak naprej in ugotovili, da so teli črni petki, tedni, četrtki,… en velikanski nateg! Tisti, ki spremljajo cene bojo z lahkoto ugotovili, da niso popolnoma nič nižje samo reklamiranje je bolj agresivno. Eni se recimo kr niso ustavili in so imeli čez celo leto vsak teden črni četrtek (enaa). Sam sem celo doživel, da sem hotel kupiti en disk in počakal “črni petek”, samo zato da sem potem lahko ugotovil, da je bil dražji.

   • Joško pravi:

    Ne spomnim se kdaj sem nazadnje kaj kupil brez popusta!!
    Ali še nihče opazil, da smo postali družba akcij in popustov!
    Ljudje naj začnejo kupovat kar res potrebujejo ne pa kar vse povprek, pa tudi če ni denarja. Še dobro da ljudem niso več tako dostopni krediti…..

 2. Gregor pravi:

  Kljub temu, da Black Friday v ZDA ni uradni praznik, si zaradi 70%, 80% tudi 90% popustov marsikdo vzame prost dan…
  Če naj bi popusti na črni petek pomenili “totalno” razprodajo in popuste višje od 50%, se v Sloveniji popusti na črni petek (Black Friday) v zadnjih letih gibljejo okoli 30%, marsikje tudi zgolj 10%. Kupci pa to z odprtimi rokami zagrabijo in kot kaže se ne bo kaj dosti spremenilo.

 3. BS pravi:

  Še ponudba črnega petka – vse za vaš dom …

  https://www.vitapur.si/akcija/crni-petek

 4. Luka pravi:

  Pozdravljeni, v kolikor je mogoče, bi vas prosil, če lahko uvrstite tudi https://hempika.com/sl/ na vaš seznam. Popusti bodo med 20 in 25% na vse izdelke v ponudbi – ukvarjamo pa se s prodajo konopljinih in CBD izdelkov. Tukaj je še Black Friday pristajalna stran (https://hempika.com/sl/black-friday/) kjer je tudi odštevalnik časa do začetka same ponudbe.
  Hvala in LP

 5. Nina pravi:

  Na Mojačokolada.si bo teden dni brezplačne poštnine. :)

 6. Primož pravi:

  Pozdravljeni! Tudi v spletni trgovini z lesenimi igračami Vlakec.si bomo imeli popuste med 20 in 50%.

  Prosil bi,če uvrstite na seznam tudi našo spletno stran (https://www.vlakec.si).

 7. Matej pravi:

  Had, pozdravljen.

  Tudi mi imamo posebno ponudbo za Črni petek / Black Friday v naši spletni trgovini https://vitta-smile.si/. Do konca novembra nudimo -50% popust. Več pa na https://vitta-smile.si/black-friday/

 8. Mateja pravi:

  GoOpti – najbolj zanesljiv prevoz do letališča, ponuja 20% popust na vse spletne nakupe GoOpti prevoza opravljene na črni petek – https://www.goopti.com/sl/black-friday

 9. Tadej pravi:

  Trgovina https://piro.io/ vam tudi ponuja ‘črne’ popuste :)

 10. kons5 pravi:

  družbeno nekoristen blog

 11. Matej pravi:

  RočneUre.si imajo 15% + DARILO ob vsakem nakupu – https://rocneure.si/black-friday

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.