Te dni se mediji veliko ukvarjajo z izjavo Andreja Stareta, da je glasoval za Lionela Messija za nagrado zlata žoga, ki je postal najboljši nogometaš na svetu. Vendar so ga novinarji Večera in Ekipe postavili na laž in dokazali, da je njegova izjava laž!

Andrej Stare je glasoval za nagrado zlata žoga kot predstavnik Slovenije in v torek je v izjavi za STA izjavil, da ni oddal glasu za tretje mesto Edenu Hazardu, ampak Lionelu Messiju in da gre za napako France Football, ki podeljuje nagrado. Njegove glasove so dobili: Kylian Mbappe, Cristiano Ronaldo, Eden Hazard, Robert Lewandowski in Virgil Van Dijk.

Prav tako je za STA v torek Andrej Stare izjavil, da je vodji oddelka za zlato žogo pri France Football sporočil, da je prišlo do napake in da na tretje mesto ni postavil Hazarda, ampak Lionela Messija.

Novinarji Večera in Ekipe so opravili svoje novinarsko delo in dobili odgovor urednika in njegova namestnika, ki potrjujeta, da ni prišlo do napake, ampak je dejansko Andrej Stare glasoval drugače, kot je izjavil, prav tako pa sta na laž postavila tudi njegovo izjavo o te, da je Andrej Stare karkoli sporočil njim o napaki pri glasovanju!

Zastavlja se mi dokaj preprosto vprašanje – zakaj se je bilo potrebno lagati? Če pač glasuješ za nekoga drugega v imenu Slovenije, je pač to njegova odločitev. In nič ni narobe, če ves svet meni, da je Lionel Messi najboljši nogometaš na svetu, tebi pa pač ni povšeči in ga ne postaviš med pet najboljših.

Je pa žalostno, da kasneje v izjavah kriviš vse ostale za to svojo odločitev in lažeš o tem, kot je to storil Andrej Stare in si naredil precej negativne publicitete v medijih.

Ne bom napisal škoda. Bom pa precej bolj dvomil o vsem, kar bo kot športni komentator kdaj izrekel, saj če se zlaže v takšnem primeru in ga dobijo s prsti v marmeladi, bi pričakoval vsaj jasno opravičilo. Ne za njegovo odločitev za koga bo glasoval, ampak za izrečene laži. V končni vrsti dela na nacionalni televiziji

Zakaj je Andrej Stare lagal da je glasoval za Lionela Messija
Zakaj je Andrej Stare lagal da je glasoval za Lionela Messija