Tilen Artač se je v oddaji Kaj dogaja preoblekel v Adija Smolarja in njegovo pesem Jaz sem nor priredil primerno za poslanca SDS Žana Mahniča. Komad je takoj postavil viralen in privabil je marsikateri nasmešek na obraz. Vendar se Žan Mahnič s tem ne strinja in iz “kleti na Trstenjakovi” je že prišel prvi odziv.

Zadnje čase se veliko govori o “kleti na Trstenjakovi”, kjer podmladek SDSa ustvarja #fakenews vsebine, kreira neskončne množice uporabnikov na tviterju, ki branijo desnico in vse ostale uporabnike žalijo po dolgem in povprek.

In verjetno je v taistem laboratoriju nastal tudi “odgovor” na pesem Tilna Artača. Verjetno so si ustvarjali tega predstavljali, da bodo dobili vsaj kanskega leva za svojo “izvirnost”, vendar je realnost precej bolj kruta in očitno je ne razumejo. Namreč vzeli so posnetek Tilna Artača in dodali Smolarjevo pesem Jaz sem nor … #wtf?

Ali res v kleti ni nikogar, ki bi premislil preden lansira kaj takšnega in danes se jim smeji cela Slovenija. No, še boljše je, da so priimek Artač spremenili v Drekač … #wtf

Resnično me zanima, če je ta ideja zrasla na zeljniku Žana Mahniča, ki naj bi bil tudi vodja “kletne ekipe na Trstenjakovi”? No, za razliko od Artačevega komada, ki je postal viralen, njihov video nikogar ne pritegne – saj ne razumejo, kajne?