Na portalu med.over.net je uporabnica odprla novo temo z naslovom – Kaj je rešitev? Prostitucija? Težavo s katero se sooča je opisala na svojem primeru: Zaskrbljena sem in ne vem kaj točno naj naredim, če me mislite zmerjati bodite raje tiho, ker ne veste, kako je, ampak znašla sem se v težavi, (ne po lastni krivdi) mi je nastal dolg 2 tisočaka in hitro moram plačati. Kaj naj? Obupana sem in bi naredila vse, da hitro zaslužim. Resno sem pomislila tudi na prostitucijo.

Ali gre za “šalo”, kot je veliko tem, ki so objavljene na tem portalu ali pa za resnično težavo sploh ni pomembno. Zanimivi so odgovori, ki so jih podajale obiskovalke in eden izmed njih bi moral biti še posebej zanimiv za vse moške, ki se trudijo okoli deklet in žensk in jih le te imajo zgolj za molzne “krave”.

Uporabnica, ki si ji nadela ime rešitev je svetovala sledeče:

Tudi sama sem se pred leti našla v podobni situaciji. Imam rešitev, ki je moralno sicer sporna, ampak finančno pa predstavlja zlato jamo. Daj oglas, da iščeš resno zvezo in potem iz vsega dedjega balasta izlušči tiste, ki so najbolj naivni. Obljubljaj jim vse, kar ti pade na pamet in jim poberi vse kar lahko. Držati se moraš samo enega pravila – seks odpade. Ne moreš verjeti kaj vse so moški pripravljeni narediti, da bi prišli do seksa. So kot živali, ki se gonijo. Jaz sem v enem mesecu zaslužila 5000 evrov, ne da bi morala s kom spati.

Moški so škrti. Ampak če jim obljubljaš tisto, kar želijo, ti bodo dali vse. Morajo imeti občutek, da bodo dobili doživljenjsko korist (služkinjo in zagotovljen seks). Govorim seveda za naivneže (večinoma starejši moški s kmetij, neizobraženi, nerazgledani, brez družbe). Znati moraš presoditi, za kar je potrebno malo psihološke žilice, niso pa potrebne neke izkušnje, ker si jih sproti nabiraš. Včasih se mi zdi, da tega več ne počnem samo za denar, ampak da opravljam znanstveni eksperiment. Neverjetno je kako lahko hitro popredalčkaš ljudi in kako imajo določene skupine skupne značilnosti. Sama moškega presodim v sekundi in v 99,9 % se ne zmotim.

To je kot igrica, vsak igra svojo, le da zmagam vedno jaz. Pred kratkim sem naletela na moškega, ki je odkrito pokazal, da ne išče zveze, ampak samo seks. Ko sem ga vprašala zakaj je potem kontaktiral mene (ki sem kao za resno zvezo) in ne prodajalke seksa, je bil odgovor logičen. Prodajalko seksa mora vsakič znova plačati, žensko s katero ima zvezo pa ne.

In avtorica… da si ne boš narobe predstavljala. “Zveza” s temi naivneži ni običajna zveza. Jaz nikoli nikogar ne povabim k sebi, niti ne grem h komu. Vedno se dobim na kavici (še skupni obrok mi je odveč, ker rada vse počnem sama) in potem pridejo na vrsto obljube. Kandidat mora dobiti občutek, da se bo to druženje kmalu spremenilo in preraslo v nekaj več. Ampak seveda se vedno znova pojavi problem – vedno imaš kakšno finančno težavo (ali potrebuješ za položnice, hrano, vedno je nekaj), v resnici si pa privoščiš dopuste in razna razvajanje (za kandidate pa takrat delaš ali pa si zbolela). Vse skupaj je preprosto. Moške boš kmalu spoznala in ne boš čutila nobene slabe vesti. Še več – prepričana sem, da na kakšno resno zvezo niti pomislila ne boš.

Moji kandidati nimajo pojma kaj je to internet. Oglas dam v revije, ki jo kmečka in nerazgledana populacija bere. Tudi tebi, avtorica, svetujem enako. In še en nasvet… pred kandidati se vedno pretvarjaj, da si naivna siva miška, neizobražena, tvoja edina želja je skrbeti za moškega. Kar boš z veseljem delala, ampak najprej je potrebno urediti finančne težave, ki se vedno znova pojavijo in jih kar ni konec.

Kot je že zgoraj nekdo omenil, je težava samo ena – najti te tipe. Na oglas se jih javi ogromno, nekateri želijo do seksa in osebe, ki jim bo gospodinjila priti brezplačno (to so predvsem izobraženi ljudje, ki te bodo podcenjevali), nekaterim se gre samo za dopisovanje in pogovore preko telefona (kar ne pride v poštev, če imaš v igri več kandidatov), nekateri bodo na tebi poskusili zdraviti svoje komplekse, za nekatere boš celo brez izkušenj takoj ugotovila, da so psihiči, pijančki in podoben balast, s katerim ne želiš opravka. Glavna naloga je torej najti kandidate, ki ti bodo brez pretiranega dopisovanja in podobnih oslarij dali evre. Ko najdeš štiri ali pet takšnih lahko pustiš službo in samo uživaš z njihovim denarjem. Potrebna je samo potrpežljivost.

Drugače pa še en nasvet… Pri izločevanju nepotrebnega balasta takoj izloči tiste, ki te že pred zmenkom vprašajo kako izgledaš ali celo predlagajo, da pošlješ svojo sliko. Potrebuješ kandidate, ki so tako obupani, da jim je čisto vseeno kako ženska izgleda. Če izgledaš dobro je to samo dodatna prednost zate. Nikoli pa ne pojdi na zmenek v petkah, pretirano naličena. Obleci se čim bolj preprosto, po možnosti pojdi v trenerki. Tako boš delovala kot oseba, ki si želi delati, gospodinjiti in ki ne zapravlja po nepotrebnem za oblačila in nakit. Skratka – skromna in poštena :)

Policija tu ne more nič, če že bodo ukrepali proti tipu, verjemi mi, ker imam izkušnje. Najprej mora sploh priti do prijave (kar je težko, če tip ve samo to kako ti je ime), potem mora dokazati, da ti je denar dejansko dal (kar je še težje), poleg tega ti je dal prostovoljno, tu ne gre za krajo. In tudi če bi mu vse skupaj nekako uspelo, bi sam sebi skopal luknjo. Na koncu se vedno pokaže tipov živalski nagon in pravi obraz. Bolj kot so potrebni, bolj vsiljivi postanejo in verjemi mi, da imaš na koncu že toliko dokazov proti njim (v obliki smsov), da ni nihče tako nor, da bo tvegal, da ga na policiji spoznajo kot psihopata z živalskim nagonom (kar dejansko so). Pravzaprav si ti tista, ki lahko gre mirne duše na policijo. Tudi če priznaš “svoje grehe” bo to malenkost proti temu, da kar so tipi možni. Sploh pa… kako bi izgledala prijava? Finančno sem jo podpiral, ker sem ves čas upal, da mi bo končno dala hahaha.

Kaj je resitev Prostitucija pozor kako bi Slovenka resila tezave z denarjem
Kaj je resitev Prostitucija pozor kako bi Slovenka resila tezave z denarjem