Angelika Mlinar za ministrico za kohezijo in razvoj odzivi na Twitterju Angelika Mlinar za ministrico za kohezijo in razvoj odzivi na Twitterju

Angelika Mlinar za ministrico za kohezijo in razvoj / odzivi na Twitterju

Koroška Slovenka Angelika Mlinar, ki jo je stranka SAB predlagala za ministrico za kohezijo in razvoj je pred dnevi dobila naše državljanstvo. Že okoli tega je bilo veliko “jamranja”, karte pa so padle po zaslišanju pred odboroma za gospodarstvo in evropske zadeve, kjer sta ji oba odobra izrekla negativno mnenje.

Ne bom vas obremenjeval s podatki o tem koliko poslancev katere politične stranke je v teh odborih. Niti ne bom podajal svojega mnenja o celotni situaciji, ki se dogaja okoli Angelike Mlinar. Bom pa povzel odzive na Twitterju za boljšo in lažjo predstavo o vsem skupaj.

Tudi ta tema očitno močno deli Slovenijo in očitno bo v Sloveniji nemogoče najti vsaj eno temo, ki nas bo povezovala. Sicer pa imam v zadnjem času na Twitterju občutek, da obstajajo zgolj in samo še troli s Trstenjakove – oz. jih je toliko, da povzročijo ob vsaki temi toliko šuma, da je Twitter postal povsem brezvezen. No, na Trstenjakovi se ne zavedajo, da njihovi volivci niso na Twitterju, ampak naj jim kdo drug to razloži …

In še odzivi druge strani …

Upam, da je sedaj jasno zakaj v Sloveniji ne moremo imeti lepih stvari. Zakaj ne moremo imeti normalnih odnosov. Zakaj ne moremo imeti normalnega življenja in zakaj nas bo politika vedno delila.

Angelika Mlinar za ministrico za kohezijo in razvoj odzivi na Twitterju
Angelika Mlinar za ministrico za kohezijo in razvoj odzivi na Twitterju