Angelika Mlinar za ministrico za kohezijo in razvoj odzivi na Twitterju Angelika Mlinar za ministrico za kohezijo in razvoj odzivi na Twitterju

Angelika Mlinar je postala ministrica pristojna za razvoj, strateške projekte in kohezijo

Včeraj zvečer so poslanci potrdili Angeliko Mlinar za ministrico brez resorja, pristojno za razvoj, strateške projekte in kohezijo. 44 glasov poslancev je bilo za in 43 jih je bilo proti. Očitno je bil to precej živčno naporen dan tako za Angeliko Mlinar kot tudi za precej poslancev, ki so odločali tudi o usodi same vlade.

Glede na to, da matična odbora za finance in zunanje zadeve izrekla negativno mnenje je bilo v zrako precej živčnosti.  Za Angeliko Mlinar so glasovali koalicijski poslanci in poslanca narodnosti, le poslanec DeSUSa, Robert Polnar je bil proti, prav tako pa so proti njej glasovali v strankah SDS, NSi, SNS in Levici.

Ko sem spremljal sejo državnega zbora, me je parkrat popadel bes ob vseh nebulozah, ki so jih brale nekatere poslanke in poslanci – še najbolj pa so me “razpizdii” v NSi, ki so glas proti Angeliki Mlinar utemeljevali s tem, da to ni glas proti njej, ampak proti vladi Marjana Šarca.

Zaradi takšnih primerov v Sloveniji ne moremo imeti lepih stvari. In zaradi takšnih primerov mi gre politika vse bolj na živce. Očitno so ti ljudje tam, da so prori nečemu, namesto, da bi bili tam za to, da delajo za dobrobit vseh državljanov Slovenije.

Sicer pa sedaj čaka Angeliko Mlinar težko delo, predvsem pa veliko polen, ki jih bo dobivala pod noge od naših politikov.

Angelika Mlinar za ministrico za kohezijo in razvoj odzivi na Twitterju
Angelika Mlinar za ministrico za kohezijo in razvoj odzivi na Twitterju
  1. NSi je stranka, od katere bi lahko pričakovali podporo. Glede na stališča, ki jih ima.

Komentarji so zaprti.