V Tias Pizza tudi na solato poleg najboljse pizze V Tias Pizza tudi na solato poleg najboljse pizze

V Tia’s Pizza tudi na solato / poleg najboljše pizze

V začetku leta 2019 sem odkril Tia’s Pizza v Črnučah, ki ima zame najboljše pizze v Ljubljani in okolici. Od takrat sem njihov pogost obiskovalcev. In po vseh teh mesecih sem še vedno znova navdušen nad njihovimi pizzami, sedaj pa so na svoj meni dodali še tople in hladne solate, ki so na voljo med tednom med 10. in 14. uro.

Vesel sem, da so Tia’s Pizza odkrili tudi pri Mladini in da je njihove pizze degustiral Boštjan Napotnik, ki je zapisal: končno v Ljubljani obstaja picerija, ki se ne hajpa s hipsterskimi buzzwordi, centraškim šminkerajem in navitimi cenami, ampak preprosto peče vrhunske pice.

Ampak nazaj k solatam. Kot so njihove pizze drugačne od ostalih, ki so trenutno “moderne” v Ljubljani in okolici, tako so tudi njihove solate drugačne. Zaenkrat imajo na meniju solate s kvinojo in ješrenom. Tople ali hladne. Z veliko zelenjave in izredno okusne. Kmalu pa bodo ponudbi dodali še zelene solate.

Zakaj so mi všeč njihove solate? Ker so se oddaljili od ponudb solat, ki jih sicer ponujajo pizzerije – šobske, mešane, paradižnikove – ki so v bistvu nametani kosi zelenjave na krožnik in to smo pripravljeni plačati. Malce so se poigrali in poustvarili okuse, ki jih znajo ustvariti Italijani in ki sem jih navajen v Italiji. Vendar so solate okusne, predvsem pa tudi nasitljive. V bistvu solata  zadostuje za celoten obrok in cene varirajo od 5 do 7 evrov. Če jih boste obiskali, bodite drzni in poskusite njihove solate. Kot pri pizzah, boste presenečeni!

In sedaj sem v dilemi. Iti v Tia’s Pizzo na pizzo ali solato? Za oboje je namreč premalo prostora v mojem “trebuhu”.  Me pa veseli, da niso zaspali na lovorikah in da dodajajo novo hrano v ponudbo – sedaj imajo na voljo že 5 veganskih pizz. In veliko veliko zadovoljnih obiskovalcev, ki z rokami jedo pizze!

V Tias Pizza tudi na solato poleg najboljse pizze
V Tias Pizza tudi na solato poleg najboljse pizze
  1. Ali sem imel 2x zapored nesreco ali pa so okusi zelo razlicni. Obakrat tako suha pica, da se bojis ali bos zlomil zobe. Vsepovsod hvala, a pricakovanja so bila popolnoma druga od dozivetja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja