Aleš Primc je našel novega sovražnika. Tokrat je to revija PIL, ki po njegovem otrokom vsiljuje LGTB ideologijo, saj objavlja članke z naslovom: “So ti všeč fantje ali punce?”. Da, prav ste prebrali, dušebrižnika Primca moti to in sedaj poziva starše, da odpovejo svojim otrokom revijo PIL.

Aleš Primc je oseba, ki potrebuje medijsko pozornost. Ker mu ne uspe priti v politiko in ker je njegova stranka na volitvah dobila precej majhno število glasov, si sam odpira nove in nove fronte. Tokrat ga moti revija PIL, ki naj bi želela slabo otrokom in njihovim staršem.

Mogoče pa si Primc želi, da bi vsi brali Ognjišče? Ali pa, da bi članke v reviji PIL pisali samo domoljupci – seveda bi bili to članki, kjer bi bila predstavljena družina po njegovem – vsaj šest otrok, ki hodijo v cerkev in verjamejo v boga.

Da se ne motim – tole je del vsebine s portala 24kul.si sicer iz leta 2018, kjer Franci Donko prav tako poziva k odpovedi revije PIL, ki takšne zlorabe dovoljujejo in spodbujajo: “Mladi imajo dovolj kvalitetnega branja v Ognjišču, Družini, Aleteii.si, na Iskrenih, itd., kjer bodo lahko veliko prebrali o odnosih, čistosti, družinskem življenju in pravih vrednotah, ki jih bodo potrebovali na življenjski poti.”

Bojim se, da takšnim kot je Primc težko kdorkoli pomaga. In vsakič znova bo našel nekaj novega, kar ga moti. Nekateri pač še vedno živijo v 18. stoletju in ne razumejo, da jih je čas že zdavnaj povozil.

Bo Ales Primc zahteval odstop Branka Grimsa levicarske podgane s tako steklino
Bo Ales Primc zahteval odstop Branka Grimsa levicarske podgane s tako steklino