Ko zagovorniki svobode govora nasprotujejo svobodi govora shizofrena Slovenija Ko zagovorniki svobode govora nasprotujejo svobodi govora shizofrena Slovenija

Ko zagovorniki svobode govora nasprotujejo svobodi govora / shizofrena Slovenija

Svoboda govora. Besedna zveza, ki smo jo v zadnjih letih slišali in prebrali mnogokrat. Predvsem iz strani pripadnikov desnice in tistih, ki so žalili, poniževali, obtoževali vse, ki niso razmišljali enako kot oni sami. Seveda je bilo za njih vse pod krinko svobode govora. Dokler se ni zgodil primer Jerneja Štromajerja in njegovega tvita, kjer je objavil sliko z napisom Merry Christmas, ya filthy animals.

Takrat se je za zagovornike svobode govora končala svoboda govora in začeli so zbirati podpise za njegovo odstavitev in napovedali so protestne shode, dokler ne bo on odstopljen. Da, prav ste prebrali. Aleš Primc zahteva odstop državnega sekretarja na šolskem ministrstvu.

In dobili smo še en dokaz, da je v Sloveniji vse skupaj shizofreno. Za nekoga naj bi nekaj veljalo, za drugega pač ne. Kot je pri sodstvu je očitno tudi pri svobodi govora. In najbolj strašljivo pri vsem tem je, da so ravno tisti, ki najbolj zagovarjajo svobodo govora najbolj proti njej – če seveda ne gre za njihovo svobodo govora.

Samo par primerov “svobode govora” pod člankom o peticiji proti Štromajerju na portalu nova24 … Zaprmej gre samo za svobodo govora, kajne?

 • Ne ubijat živali, pobijte levuharje
 • Hahaha , FDV elitni zmazek pasjejebske revolucije .
 • BOMO VIDELI KO BODO MUSLIMANI IMELI BAJERAM KAKO BO VOŠČIL! CIGAN ŠTROMAJER!
 • Odstopite umazane živali na čelu slovenske Živalske farme.
 • To je značilno za zavržene pankrte v zavrženi državi, osamosvojeni socjalistični mafijski Republiki Sloveniji!
 • A je pujs Štromajer že zaželel srečen božič pravoslavnim živalim, ki danes slavijo? Aja, seveda ne, oni plavajo skupaj v isti kloaki.
Ko zagovorniki svobode govora nasprotujejo svobodi govora shizofrena Slovenija
Ko zagovorniki svobode govora nasprotujejo svobodi govora shizofrena Slovenija
 1. Hinavščina je nesmrtna duša krščanstva. Če se ne motim je bil ravno Štromajer najbolj radikalen nasprotnik svobode govora. In so mu farški tudi radikalno nasprotovali. Tudi jaz kot ne-katolik sem mu.
  In menim, da Štromajer ima pravico do svobode govora.

  Mislim, da bi katoliki morali imeti bolj trdo kožo, glede na to, da imajo sami drugače veliko za povedati o drugače mislečih.

 2. Shizofreno je predvsem tvoje pricakovanje kulturnega dialoga na nora24… :))

Komentarji so zaprti.