Ustrelil noseco zensko in si sodil sam komentarji pod clanki povedo veliko o Slovencih Ustrelil noseco zensko in si sodil sam komentarji pod clanki povedo veliko o Slovencih

Ustrelil nosečo žensko in si sodil sam / komentarji pod članki povedo veliko o Slovencih

Včeraj je v Grosupljem 44-letni državljan Slovenije ustrelil sedem mesecev nosečo 27-letnico. Umrla je na kraju dogodka, prav tako je umrl tudi njen še nerojeni otrok. Po tem dejanju si je 44-letnik sodil sam. Ni imel dovoljenja za orožje. Motiv naj bi bilo njegovo ljubosumje.

Tragičen dogodek, ki pa je zopet prikazal kako komentatorji pod članki o tem dejanju vidijo vse skupaj. Priznam, da sem zgrožen nad njimi, predvsem pa nad vsemi, ki zagovarjajo dejanje moškega in iščejo opravičila za dejanje, ki bi ga vsi morali obsoditi.

Glede na to, da ne gre za posamezne primere, se mi zastavlja preprosto vprašanje – kaj hudiča se mora zgoditi človeku v glavi, da išče vzroke za krivdo v žrtvi in ne v njenem krvniku? Ali so res mediji na določene ljudi skozi svoja zavajajoča poročanja tako vplivali, da ne znamo niti ob takšnih primerih obsoditi krvnika in ne valimo krivde na žrtev?

Spodaj so komentarji z različnih portalov, ki veliko povedo o Slovencih in njihovem načinu razmišljanja. Žalostno … In mogoče čas za trezen razmislek za odgovorne osebe na portalih, da onemogočijo komentiranje pod takšnimi članki … Ne, ne gre za svobodo govora!!

  • Ne ga obsojat. Če ga je prevarala, je kriva tudi ona. Sploh pa na kakšen način in zakaj… Ljudje na hude pritiske, ponižanja, prevare, izdaje, zavrnitve… reagirajo zelo različno.
  • Bom zelo zloben. Kaj dva ćefurja manj!???….ODLIČNO…
  • Manj skode bi naredil ce bi sel v lj skupscino. Kot je rekel kolega, 2 smajsera pa gasa, pa dvomim da bi kakega nedolznega ubil.
  • Spet je nastradal moški, ki je občutil hudo krivico, ki je ni zmogel prenesti. Ob njem pa seveda še dva. Moški se v tej kulturi nima kam zateči, od njega le zahtevajo in tolčejo po njem.
  • Po mojem so bili udeleženci nečaki in nečakinje mame Elke??
  • ne gre za Grosuplje, gre za problem Slovenije, ko se tudi moški znajdejo v stiski in se nimajo kam obrniti, kajti na CSD ne dobijo pomoči , kvečjemu polena in se jim strga.
  • Ker večina medijev ne dovoli komentiranja tega zločina, lahko slutimo kaj več o storilcu…
  • Jest sn pa mislu ,da je Zmago Moniko lovil.
  • Nekateri komentatorji bi morali priti na vlado in bi takoj vse uredili. V kratkem času bi bili v mali Švici.
  • DRŽAVLJAN Slovenije je prišel in ustrelil oškodovanko – in ta državljan nima ne imena in ne priimka, državljanstvo pa podarjeno kajne? Mar Slovenija že postaja Beirut? ali pa kakšna druga kriminalno zloglasna četrt? Hvala vama Cerar in pokljukar za “vajino” varno državo Slovenijo. Marjan Šarec ali si naredil dovolj visoko ograjo okoli svoje hiše? – za državljane katerim vladaš ti je očitno eno figo mar.
Ustrelil noseco zensko in si sodil sam komentarji pod clanki povedo veliko o Slovencih
Ustrelil noseco zensko in si sodil sam komentarji pod clanki povedo veliko o Slovencih