Te dni Slovenijo delijo pisoarji. Podatek, da so na FDVju odstranili pisoarje in imajo sedaj skupna stranišča je ustvaril vihar, nekateri se celo sprašujejo, če odstranitev pisoarjev pomeni simbolno kastracijo moških? Zato me zanima, ali imate doma pisoar?

Da lahko pisoar povzroči toliko besed in toliko ukvarjanja s to temo si nisem nikoli mislil. Fakulteta za družbene vede ima namreč sedaj štiri stranišča, ki so namenjena vsakomur in sicer v dokaz enakopravnosti med spoloma. Odstranitev pisoarjev je bila posledica projekta skupine študent iz leta 2018. Na FDVju pa to utemeljujejo, da si mladi ne želijo več spolno identificirati.

Po drugi strani pa tudi večina doma nima ločenih stranišč in pisoarjev. Kljub temu, da imam dve kopalnici, jaz doma nimam pisoarja in priznam, da nisem še na nobenem obisku v stranišču videl pisoarja.

Na portalu Domovina.je so zapisali, da gre za “agresijo manjšine in da gre za ideologijo ki vse bolj agresivno vstopa v slovensko družbo, tako z indoktrinacijo v vrtcih in šolah, kot tudi z izsiljevanjem “pravic” LGBT+ gibanj in organizacij.” Torej bodo taisto zapisali za tiste, ki so proti 5G omrežju in ki so proti obveznemu cepljenju?

Seveda na FDVju obstajajo še vedno tudi moški in ženski WCji. In v moških so še vedno pisoarji. Nihče jim ni ničesar vzel, le nova skupna stranišča so naredili. Ampak iz vsake takšne teme je možno ustvariti pravi pogrom in v teh časih pride prav vsaka takšna stvar, da se deli ljudstvo …

Me zanima kaj storijo, ti ki se sedaj najbolj “bunijo” proti odstranitvi, v restavracijah ali lokalih, kjer ni pisoarjev? Ali sploh gredo na malo potrebo?

Kakšni so torej odzivi na odstranitev pisoarjev?

  • Sedaj pa že mora biti večini jasno, zakaj pravični Bog naseljuje muslimane po teh krajih.
  • Če se vpišeš na FDV si ne zaslužiš, da ščiješ kot moški.
  • FDV vzgaja duhovne invalide in dela samo škodo svojim študentom…
  • Verjetno je to največji dosežek v zgodovini FDV – ukinitev pisoarjev.
  • Kam nas je odpeljal podivjani feminizem.
  • To je samo še en dokaz , da je vse res kar se govori o FDV. Ogabneži.
  • Pajki in mrčes bodo edini obiskovalce tega velenaprednega ve-ce-ja… svašta…

Ali imate doma pisoar Odstranitev pisoarjev na FDV buri duhove
Ali imate doma pisoar Odstranitev pisoarjev na FDV buri duhove