Te dni Slovenijo delijo pisoarji. Podatek, da so na FDVju odstranili pisoarje in imajo sedaj skupna stranišča je ustvaril vihar, nekateri se celo sprašujejo, če odstranitev pisoarjev pomeni simbolno kastracijo moških? Zato me zanima, ali imate doma pisoar?

Da lahko pisoar povzroči toliko besed in toliko ukvarjanja s to temo si nisem nikoli mislil. Fakulteta za družbene vede ima namreč sedaj štiri stranišča, ki so namenjena vsakomur in sicer v dokaz enakopravnosti med spoloma. Odstranitev pisoarjev je bila posledica projekta skupine študent iz leta 2018. Na FDVju pa to utemeljujejo, da si mladi ne želijo več spolno identificirati.

Po drugi strani pa tudi večina doma nima ločenih stranišč in pisoarjev. Kljub temu, da imam dve kopalnici, jaz doma nimam pisoarja in priznam, da nisem še na nobenem obisku v stranišču videl pisoarja.

Na portalu Domovina.je so zapisali, da gre za “agresijo manjšine in da gre za ideologijo ki vse bolj agresivno vstopa v slovensko družbo, tako z indoktrinacijo v vrtcih in šolah, kot tudi z izsiljevanjem “pravic” LGBT+ gibanj in organizacij.” Torej bodo taisto zapisali za tiste, ki so proti 5G omrežju in ki so proti obveznemu cepljenju?

Seveda na FDVju obstajajo še vedno tudi moški in ženski WCji. In v moških so še vedno pisoarji. Nihče jim ni ničesar vzel, le nova skupna stranišča so naredili. Ampak iz vsake takšne teme je možno ustvariti pravi pogrom in v teh časih pride prav vsaka takšna stvar, da se deli ljudstvo …

Me zanima kaj storijo, ti ki se sedaj najbolj “bunijo” proti odstranitvi, v restavracijah ali lokalih, kjer ni pisoarjev? Ali sploh gredo na malo potrebo?

Kakšni so torej odzivi na odstranitev pisoarjev?

 • Sedaj pa že mora biti večini jasno, zakaj pravični Bog naseljuje muslimane po teh krajih.
 • Če se vpišeš na FDV si ne zaslužiš, da ščiješ kot moški.
 • FDV vzgaja duhovne invalide in dela samo škodo svojim študentom…
 • Verjetno je to največji dosežek v zgodovini FDV – ukinitev pisoarjev.
 • Kam nas je odpeljal podivjani feminizem.
 • To je samo še en dokaz , da je vse res kar se govori o FDV. Ogabneži.
 • Pajki in mrčes bodo edini obiskovalce tega velenaprednega ve-ce-ja… svašta…

Ali imate doma pisoar Odstranitev pisoarjev na FDV buri duhove

Ali imate doma pisoar Odstranitev pisoarjev na FDV buri duhove

8 Responses to Ali imate doma pisoar? Zakaj odstranitev pisoarjev na FDV buri duhove?

 1. Tomaž Mlakar pravi:

  Spet en desničarski poligon za demokratično izražanje nestrpnosti in sovraštva v imenu svobode govora.
  Se iz zgodovine res nismo nič naučili?!?

 2. Joško pravi:

  Ful mi je smešn, ko se 10% populacije indoktrinirane do statusa umskega bolnika, na polno pritožuje in hkrati složno ščije v svoj krožnik, svet gre pa mirno naprej. Ko jim pa nekdo namigne, da lastne izločke konzumirajo, pa ponosno pospešijo tempo :)

 3. Tonček pravi:

  Pri kolegovi družini imajo pisuar, razmišljam tudi, da ga namestimo pri nas . Zakaj? Ker je izjemno praktično

  Ps: kaj je to za en smotani captcha, ne veš a moraš besedo napisat, a številko

 4. Mrazi pravi:

  Mislim da je precejšnja razlika med toaletami doma in na javnih mestih.
  Zato Had, ne mešaj hrušk in jabolk.

  • had pravi:

   kaksna je razlika? ne razumem?

   ce moski lahko doma “lula” v skoljko, nekje zunaj ne more?

   • N. p. pravi:

    … itak pravijo, da lulanje stoje škodi prostati, ker da se mehur ne sprazni do konca …

    Sicer pa, pisoarji so bolj kot ne namenjeni pospeševanju “prometa” na straniščih in ko na kakšni prireditvi med pavzo nastane kilometrska kolona pred ženskim wcjem, sem resnično “srečen, ker sem moški”. Če na FDV-ju s tem (in z osebki, ki se jim ne da ciljati školjke) nimajo problema, naj pa imajo skupna stranišča. Drugje se to tako ne bo nikoli pojavilo.

   • Tone pravi:

    Da boš lažje razumel razliko:
    1) moški lulajo stoje, ženske pa sede. Zato bodo ženske prve, ki bodo spet zahtevale ločene wcje, saj bodo imele dovolj tega, da morajo sesti na polulane deske.
    2) v prostor je lažje vmestiti 10 pisoarjev kot 10 straniščnih školjk. Zato tudi skoraj nikoli še nisi videl vrste pred moških wcjem. Ker imajo na voljo dovolj pisoarjev za hitro praznenje mehurja. Kako je z vrstami pred ženskimi wcji verjetno ni potrebno razglabljati. Edino kar se bo spremenilo je, da bodo od sedaj naprej tudi vrste spolno nevtralne. Ali pa okolški zidovi bolj polulani, ker se ne bo dalo nobenemu stati pol ure v vrsti, da bo izpraznil mehur.
    3) je kdo ženske vprašal, če jim paše deliti vse prostore z moškimi? Tudi tiste malo bolj intimne, ko se mora urediti ali pa zgolj prdniti.
    4) koliko je takih oseb, ki se ne more odločiti v kateri wc bi šel/šla lulati, da se morajo vsi ostali temu prilagoditi?
    5) ko boš prvič doma pred punco/ženo polulal dilo, ti bo montirala pisoar. Ali pa boš tudi ti začel lulati sede.

    • Tomaz Z. pravi:

     Po mojih izkusnjah zenske puscajo neprimerno hujso svinjarijo po WC-jih ki niso njihovi domaci. Samo poglej si kdaj kak zenski WC v kakem klubu ali lokalu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.