Savina Atai je zenski Damjan Murko in ima novega zarocenca Savina Atai je zenski Damjan Murko in ima novega zarocenca

Savina Atai ima novega zaročenca / je Savina Atai ženski Damjan Murko?

Savina Atai je definitivno ženski Damjan Murko. Te dni nekateri mediji poročajo, da ima novega zaročenca. Potem, ko smo par let vsak teden brali o tem, da je oh in sploh in na smrt zaljubljena v svojega Grka, je kot strela z jasnega udarila novica, da jo njeno srce vleče naprej. In potem informacija o novem zaročencu in selitvi na drug konec sveta.

Vesel sem, da mediji objavljajo zgodbe o Savini Atai in da tako novinarji opravljajo svoje poslanstvo in novinarsko delo. Všeč mi je, da je Savina Atai tako pomembna oseba, da se vsakič znova razpišejo o njej in da jim je izhodišče njena facebook objava.

Še bolj všeč mi je, da lahko jaz, ko naletim na tak članek pišem o tem. V bistvu se niti več ne zgražam nad vsem tem. Ker se dejansko nimam za kaj. Pač oni delajo to, kar smatrajo za novinarsko delo in kar očitno prinaša klike. Jaz pa se zgražam nad njimi in ne nad Savino Atai v tem primeru.

Če ji mediji ne bi namenili pozornosti, tudi jaz ne bi medijem namenil pozornosti in še manj Savini Atai. Ko pa se vprašam o poneumljanju naroda, pa lahko mirno s prstom pokažem na določene medije, ki se prav trudijo, da bi svojim bralcem dali čim več nepomembnih informacij in da bi delali čim večjo promocijo za določene osebe. Prav zanima me na čem bazira ta odnos? So to plačane vsebine? Samopromocijske? Ali pa so nekateri novinarji res tako navdušeni nad določenimi osebami, da ne morejo brez njih?

In ja, zavedam se, da tudi jaz dajem Savini Atai pozornost s tem ko pišem o njej. In prav je tako – mogoče pa bo kdo preko “searcha” prišel na blog in bo prebral to vsebino o njej – ker me pogosto kdo sprašuje zakaj pišem o takšnih stvareh. Ker nihče drug ni kritičen do takšnih stvari …

Seveda pa želim Savini Atai vse najlepše z novim zaročencem in upam, da bo kmalu predstavila novega, še boljšega h kateremu jo bo vleklo srce …

Fotografija je simbolična!

Savina Atai je zenski Damjan Murko in ima novega zarocenca
Savina Atai je zenski Damjan Murko in ima novega zarocenca

  1. Kako to misliš ženski Damjan Murko, a ni Damjan Murko ženski Damjan Murko? :)

Komentarji so zaprti.