Skupaj - Katarina Kresal, Milan Kučan, Zoran Jankovič, Borut Pahor, Gregor Golobič 15 Skupaj - Katarina Kresal, Milan Kučan, Zoran Jankovič, Borut Pahor, Gregor Golobič 15

Ko Nova24 ugotovi, da je za vse kriv Gregor Golobič

Vohunski načrti Gregorja Golobiča so se sesuli v prah. Sedaj poskuša razbiti SMC drugače. Ja, končno bi lahko zapisal. Končno so ugotovili, da je za vsem dogajanjem zadnje čase Gregor Golobič. Njega vedno “potegnejo ven”, ko se jim vse drugo sesuje in takrat naj bi bil Gregor tisti, ki stoji za vsem in ki naj bi bil odgovoren za vse. Mora biti res kriza na desnici te dni ..

Po njihovem poročanju naj bi bil on za “vohunjenjem”. Naj bi bil on v dobrih odnosih z Damirjem Črnčcem, ker oba živita na Kotnikovi … V bistvu moram priznati, da se mi zdi “Hana Murn”, kot je podpisana “novinarka” pod “člankom”, da je odlična pravljičarka, ki ji ne manjka domišljije.

Predvsem mi je zabavno kaj vse uspejo pri Nova24 zapakirati v eno zgodbo. Ja, nekdo mora biti krivec za vse kar se dogaja v Sloveniji in če ni to Milan Kučan, potem je to Gregor Golobič. Desnica potrebuje svojega “negativca” in to je lahko samo tisti, ki se ga desnica boji in ki ga poskušajo že vnaprej diskreditirati.

In komentatorji jasno prikažejo, da se jim niti najmanj ne sanja o ničemer. Ampak to je nepomembno – ko imaš krivca, je resnica drugotnega pomena.

Kdo pri zdravi pameti, ali pa z vsaj malce poznavanja politične zgodovine bi komentiral takole:

  • Za Golobiča so pravili, da se je prisesal že h koritu ob gradnji TES-a 6, obenem je eden od zvestih Kucanovih naslednikov. V glavnem prej se takih rešimo, bolje bo za Slovenijo.
  • Od nekdaj je jasno, da je Golobič Stalin prestolonaslednik in kronski princ Kučanove KPS in aktivni general sekretar “neobstoječe” Komunistične Partije Slovenije, Kučan pa “Angleška kraljica” z veliko lento, pogrebec odhajajočih zombijev Organizacije ter podpisnik vseh strategij v Kominterni Laibach-veliki Kremelj na Rdečem trgu.
  • dajmo mu še eno priložnost«, … “kot sem takrat pojasnil, Gregor Golobič ni storil nič protizakonitega…”
    Verjetno tudi sedaj ne, delali so drugi, po navodilih…

Ja, prvi v službi resnice  …

Skupaj - Katarina Kresal, Milan Kučan, Zoran Jankovič, Borut Pahor, Gregor Golobič 15

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja