Če ste v zadnjem času dobili, predvsem dobile, zahtevo za prijateljstvo na Facebooku in Instagramdu od osebe, ki se predstavlja kot moja žena, potem naj vas razočaram – ona vam ne sledi, niti vam pošilja sporočil, kjer vas sprašuje kaj imate z menoj. Očitno sem rojen pod srečno zvezdo, da se mi dogaja vse to ..

Očitno sem rojen pod srečno zvezdo, da se meni dogajajo takšne in drugačne stvari. O tem, da imam stalkerja / stalkerico sem že pisal – takrat se je predstavljal kot Vladim Luckza. Takrat je grozil:

  • da bo objavil moje gole fotografije z različnimi osebami
  • da sem obsojen nadlegovalec otrok in da je proti meni kup obtožnic
  • da ve kakšne barve je kavč v moji dnevni sobi
  • da ve kje se nahajam in s kom
  • da je seksal z ne vem kom vse

Zadnje par mesecev se več ne predstavlja kot Rus, ampak se pretvarja, da je moja žena – uporablja njeno ime in moj priimek. Ali pa tudi njen priimek, ko mu zablokirajo račun, ker ga prijavim.

Njegov / njen modus operandi je vedno enak – zanima ga, kaj imate vi z menoj. Da je v nezavidljivem položaju in želi nekaterim stvarem priti do konca. Da jo boste razumeli kot ženska žensko in si želi zgolj resnico. 

Seveda to pošlje vsaki osebi ženskega spola na Facebooku ali Instagramu, ki me doda, ali pa jo jaz dodam in to v roku pol ure – očitno ima nekdo v življenju preveč časa, da se ukvarja s tem. Na mojo srečo večina odreagira enako – zgolj pošlje meni v vednost kaj se dogaja … Verjemite, da se ne počutim ok, ko se sicer nič kriv in dolžen opravičujem, ker imam težave s psihopatom, ki mi grozi že leto in pol …

In če mu / njen ne boste odgovorili, boste označeni za pijavko, za nastavljačico in vaši prijatelji bodo dobili opozorilo, da se vpleta v najin zakon.

Kako bolan moraš biti v glavi, da počneš kaj takšnega? Kako žalostno življenje moraš živeti, da si sposoben česa takšnega. Predvsem pa, kaj mora biti za bregom, da se odločiš, da bo nekomu uničeval življenje.

Sicer imam srečo, da ljudje ne verjamejo tem zgodbam, ki jih je dotična oseba sposobna sproducirati. In glede na to, da se to dogaja že dlje časa, to vpliva na moje življenje – tako zasebno kot poslovno in kljub temu, da sem močna oseba mi ni vseeno. Ampak proti temu se lahko borim zgolj in samo to, da prijavljam profile in prosim tiste, ki jih ta oseba doda, da storijo enako.

Da bo jasno, da gre za isto osebo, ki to počne že ves čas se je dokazalo včeraj. Namreč, oseba Vladim Luckza je preimenovala svoj profil v profil moje žene – pozabila pa je spremeniti in odstraniti podatke. Oseba je pisala parim osebam sporočila v “imenu moje žene” in ko sem prijavil profil Facebooku, se je profil preimenoval nazaj v Vladim Luckza …

Še enkrat, kljub temu, da tole nima nobene veze z menoj – se vam opravičujem, če dobite takšno sporočilo in vas prosim zgolj to, da ga ignorirate in osebo prijavite Instagramu ali Facebooku. In se opravičujem, da se vam to dogaja zaradi mene … 

Jaz bom preživel tudi to … Na žalost je policija in sodstvo nemočno v tem primeru. Edino kar pomaga je, da prijavljam te profile, ki se vsak dan pojavljajo …