Postani Kompas influencer za eno Cewe foto knjigo in Kompasov bon za 50 evrov Postani Kompas influencer za eno Cewe foto knjigo in Kompasov bon za 50 evrov

Postani Kompas influencer / za eno Cewe foto knjigo in Kompasov bon za 50 evrov

Je vaša življenska želja postati Kompas influencer? Če boste sledili njihovim navodilom in vas bodo izbrali, boste poleg tega, da boste imeli v rokah “takeover” njihovega profila, dobili tudi eno Cewe foto knjigo in Kompasov bon za 50 evrov …  Sicer boste morali na svojem IG profilu oglaševati Cewe foto knjigo in Kompas, ampak #hukers. Takšna priložnost se redko ponudi …

Vsake toliko časa naletim na kakšen razpis, kjer iščejo influencerje. Takrat se parkrat ugriznem v prste, trikrat premislim, pa vseeno spišem blog objavo. Verjetno bi bilo bolj smiselno, če se ne bi spuščal v to, ampak težko se zadržim.

Zavedam se, da obstaja na trgu ponudba in povpraševanje. In da se bo vedno našel nekdo, ki bo pripravljen nekaj narediti za minimalni znesek. Lahko se hudujem nad tem, lahko pa si samo mislim svoje.

Predvidevam, da je bila cena kreativnega koncepta in izdelava “pristajalne strani” precej dražja kot pa je nagrada za influencerje.

Prav tako mi je jasno, da bodo dobili dovolj prijav, kajti kdo pa si ne želi biti influencer v Sloveniji? Če sem pravilno razumel njihovo objavo, potem ne iščejo influencerjev, ampak tiste, ki jih privlačijo te stvari  – fotografije in insta vsebine.

Ampak po vrsti. Kompas išče influencerje – pogoje lahko preverite tukaj:

 • Kompasov influencer je tudi nekdo, ki z lahkoto nabira in ureja svoj foto/video material in ga potem tudi z veseljem redno objavlja na svojem instagram profilu.
 • Kompasov influencer je enostavno tisti, ki obožuje najrazličnejše zgodbe, rad/a potuje, odkriva nove kraje, spoznava skrite kotičke in zabeleži vsak trenutek svoje poti.
 • Hja … če si prišel/prišla do sem, je že jasno, da ti ideja Kompasovega influencerja še kako diši, zato ne odlašaj in beri dalje …

Kaj moraš torej storiti?

 • Spodaj te čaka obrazec, ki ga seveda/obvezno izpolni, zraven pa priloži še svoj kratek (do max 30 sekund) predstavitveni video in nas prepričaj, zakaj si ravno ti tisti/tista, ki bi lahko osvojil/a naziv Kompasov Influencer in bil/a zato še res lepo nagrajen/a.

Nagrada?

 • 30 x CEWE FOTOKNJIGA (1 x fotoknjiga na influencerja).
 • 30 x Kompasov bon v vrednosti 50 EUR (1 x Kompasov vrednosti bon na influencerja).
 • 30 x Kompasova majica Postani influencer

Kaj boš moral storiti za to nagrado?

 • Prevzel/a boš (Takeover) profil @kompas_1952 za 1 dan
 • Še prej boš najavil/a, da boš sodeloval/a v zgodbi s Kompasom in Cewe fotoknjigo in najavil/a sodelovanje v kampanji Kompasov influencer.
 • Vse skupaj bo to pomenilo nekje in samo 15, večinoma insta story objav.

Da ne pozabim omeniti tega:

 • Prvič zato, ker boš postal/a Kompasov obraz Instagrama. To pomeni, da bo tvoj foto/video material videlo ogromno tistih, ki jih zanimajo potovanja in izleti. Mogoče pa iz tega naslova dobiš še kakšno poslovno idejo ali celo priložnost.

Ok. Sedaj, ko imam vse fakte na kupu, pa grem malce v podrobnosti. Razumem. Nekdo je rekel – imam idejo! V bistvu gre za deja-vu, ampak o tem ne bom sodil. In so jo realizirali. Ideja verjetno ni bila zastonj, tudi realizacija ne. Super za njih, malce manj za tiste, ki se bodo prijavili.

V pravilih sodelovanja je malce bolj podrobno vse skupaj razloženo:

 • Izbrani kandidat pripravi 1. predobjavo na svojem profiu – story + objava na IG od Influencerja (tukaj povejo, da se nekaj pripravlja in ne razkrijejo vsega. Označijo profila od Cewe in Kompasa)
 • Teaser objava – IG profil od influencerja (story objava, »nekaj se pripravlja« – posname pripravo izdelave CEWE fotoknjige. Obvezna oznaka profilov Kompasa in CEWE);
 • Najava prevzema profila in oznaka Kompasa in CEWE + povabilo k sledenju obeh profilov;
 • Prevzem instagram profila Kompasa (predstavitev izbrane destinacije skozi 15 story objav + 3 story objave za CEWE knjigo;
 • ZAHVALA influencerja na svojem profilu, kjer naredi objavo z fotoknjigo in povabi, da si lahko celotno zgodbo ogledajo na Kompasovem profilu (objavo deli tudi v story)

Torej boste morali zelo veliko “oglaševati” Kompas in Cewe. Kar trikrat – z objavo in IG storyem. Nikjer v pogojih ne vidim obvezne oznake, da gre za oglaševanje! Tole je čisti mimosunek. 

Ampak potem šele sledi vaše delo pri “takeoverju” – 15 story objav in 3 story objave za Cewe knjigo vas čakajo. In za to boste dobili – Cewe foto knjigo (v vrednosti 45 evrov) in Kompasov bon v vrednosti 50 evrov. Sicer nisem šel preverjati, če lahko dobite karkoli za to vrednost pri njih – ampak super, kajne? No, vsaj davek plačajo oni.

Odločitev za sodelovanje je stvar posameznika in kot imajo oni možnost pripraviti takšno “nagradno igro”, lahko tudi jaz povsem mirno zapišem svoje mnenje o njej, kajne?

Postani Kompas influencer za eno Cewe foto knjigo in Kompasov bon za 50 evrov
Postani Kompas influencer za eno Cewe foto knjigo in Kompasov bon za 50 evrov