Pop TV poroča, da je Matej Tonin na novinarski konferenci pojasnil zaplet okoli treh milijonov mask, ki so “izginile”. “Obljubljena nam je bila dobava, minister za gospodarstvo je bil v stiku z voznikom. Ob 14.30 je ta voznik dejal, da je v carini v Sežani, ob 17.30 naj bi bil od tam izpuščen, ob 18h se je javil, da bo natankal gorivo v Postojni in bodo maske zdaj zdaj v Ljubljani. Potem smo z njim izgubili stik.”

Torej je Matej Tonin včeraj na televiziji lagal, Zdravko Počivalšek pa je bil nategnjen. Me zanima kdo je bil svetovalec v tej zadevi in koliko denarja je potegnil??!

“Ta prevoz in te maske niso nikoli obstajale,” je dejal Tonin. “Dobra stran tega je, da država ni še nič plačala in državni proračun torej ni bil oškodovan.”

Včeraj je Tonin sicer rekel, da so maske plačane. Torej se je lagal.

Ja, to je ta super uspešna vlada, ki nam vlada v kriznih razmerah. Bravo Tonin, bravo Počivalšek. Upam, da nista nakazala kakšnih 10 milijonov denarja princu iz Nigerije …

Obljubljenih tri milijone mask je bila prevara Pocivalsek je bil nategnjen Tonin lagal

Obljubljenih tri milijone mask je bila prevara Pocivalsek je bil nategnjen Tonin lagal

5 Responses to Obljubljenih tri milijone mask je bila prevara / Počivalšek je bil nategnjen, Tonin lagal

 1. mihak pravi:

  Denar nebi bil izgubljen, tudi če bi bile že “plačane”. SEPA omogoča chargeback, tko da je irelevantno a je šla transakcija skozi ali ne. Najbrž niso plačali v Nigerijo ali pa z Bitcoini.

 2. Anonimno pravi:

  Itak, da vsi lažejo, pa še kradejo.

 3. Anonimno pravi:

  Levaki so vam pustili toliko denarja viška, da vam ne bo nikoli uspelo, ker še vladati niste začeli, pa si že žepe polnite

 4. Borut Kastelic pravi:

  SDS smo spet fasal, samo to je… Ostali pa itak nimajo hrbtenice ali vesti…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.