V teh dneh se je verjetno po celi Sloveniji povečala poraba alkohola. Ljudje so doma in čakajo na ukrepe vlade, medtem pa nekateri, ki so v vladi delajo. Franc Breznik iz stranke SDS je “bil” državni sekretar na notranjem ministrstvu. 2. aprila so ga policisti dobili, ko je službeno vozilo vozil prehitro in napihal 0,44 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka (skoraj 1 promil, kar je približno 2dl viskija – odvisno od teže in višine človeka).

Včeraj popoldan je v medije prišla ta informacija – očitno so jo poskušali prikriti in pospraviti pod preprogo. Še bolj kot alkoholiziranost v času opravljanja službe pa v oči bode podatek, da je bil “na obisku” v podjetju Derby. Namreč, vsi smo pred časom spremljali novice, da so preiskovalci NPUja v prostorih Derby odkrili kokain …

Franc Breznik je sicer na sedežu podjetja Derby urejal donacije za humanitarne organizacije v občini Lenart. Da, prav ste prebrali.

Verjetno res ni potrebno biti raketni znanstvenik, da se ob vsem tem ne vprašaš – ali smo se res znašli v res slabem filmu?!?

Franc Breznik je ponudil odstop ministru Alešu Hojsu, ki pa bo še vseeno malce preveril vse skupaj. Ja, tako to gre, če si iz prave politične stranke. In Franc Breznik se bo lahko vrnil kot poslanec v parlament …

Spijes dva deci viskija sedes za volan in te ustavi policija Franc Breznik
Spijes dva deci viskija sedes za volan in te ustavi policija Franc Breznik