had had

Za Nova24 je Roni Kordiš radikalni aktivist in vplivnik

Kako veš, da nekaj delaš dobro? Ko te Nova24 označi z oznako radikalni aktivist in vplivnik, ker sem prvi izpostavil sporen nakup servietnih mask za katere je država podjetju Korez plačala 380.000 evrov in nad katerimi se zgraža cela Slovenija. Naslov na Nova24 je: Slovensko podjetje Korez žrtev progresivcev in medijskega kartela: Izdelali 500 tisoč preverjenih zaščitnih mask, za nagrado pa dobili žolčne kritike medijskega kartela zaradi izgleda

Luka Ferš, ki se je podpiral pod “članek”, kjer poskuša zaspinati zgodbo in ustvariti vtis, da je podjetje Korez žrtev, se je prav potrudil v svojem članku, pa vendar mu ni uspelo. No, všeč mi je, da se v članku sklicuje na laž ministra Zdravka Počivalška, ki trdi, da so bile maske testirane v UKC Ljubljana – v UKC Ljubljana so sporočili namreč, da to NE drži.

Ampak za Luko Ferša to ni problem, ko mora obračunati s tistimi, ki mislijo drugače. Njegovo plat zgodbe je začel takole: slovenski dominantni mediji so s pomočjo radikalnega aktivista in vplivnika Ronija Kordiša ustvarili novo afero z maskami zaradi njihovega izgleda.

Zanimivo je, da Nova24 nič več ne uporablja izraza MSM, ampak so začeli uporabljati izrav dominantni mediji. Ampak boljši del sledi:

 • radikalni aktivist? kaj hudiča naj bi to pomenilo? Dejansko nimam pojma od kje ta izraz zame? Kaj je tako radikalnega, če odkrijem nateg za par sto tisoč evrov? Je mogoče problem v tem, da je moje srce na levi strani?
 • vplivnik? kaj hudiča naj bi to pomenilo? Dejansko nimam pojma od kje ta izraz zame? Ali je to mišljeno vplivnež? Če je, potem me je mogoče zamenjal za nekoga. Ampak to je itak nepomembno.

Ker je modus operandi Nova24 diskreditacija je seveda pri tem potrebno uporabiti čim bolj “zajebane” besede, ki dodajo čar celotni zgodbi. In v tem primeru je seveda potrebno na grmado vržt tistega, ki je opozoril na sporno prakso, ki smo ji priča vsak dan. Jaz sem zgolj opozoril na eno bolj v oči vpijajočo zgodbo, ki se je ni lotil takrat še nihče.

Seveda je”novinar” Luka Ferš nadaljeval s svojim obračunom, ampak sedaj je uporabil besedo progresivci:

Progresivci so se še enkrat izkazali s svojo dvoličnostjo, saj bi od njih pričakovali, da bodo spodbujali Vlado RS, da v težkih časih čimveč posluje s slovenskimi podjetji. S tem se ohranjajo delovna mesta, s prispevki se krepi zdravstvena in pokojninska blagajna ter sredstva v državnem proračunu. Ohranjanje delovnih mest daje varnost zaposlenim, ki s svojimi prihodki sprožajo nove procese potrošnje. Potrošnja naroda je vedno bila med odločilnimi dejavniki preživetja posamezne nacionalne ekonomije. Vendar si očitno progresivci in medijski kartel tega ne želijo. Želijo si izredne razmere in kaos v slovenski javnosti. S takšnimi razmerami pa želijo naščuvati slovensko javnost proti trenutni vladi.

Seveda potem sledi še obračunavanje za nazaj – od Poncija do Pilata, kot smo ga sicer že navajeni in valjenje vse krivde na vse druge …

Seveda ne gre brez komentarjev na Nova24. Recimo tole spodaj je vse svoboda govora:

 • Pa naj Kordiš kozla. Za delat tako ni ker ima dve leve roke.
 • Primitivnemu imbecilu z imenom sosedovega psa se ne kozla, ko za svoje debilizme dobi v žep narodu ukraden denar. Levi fašisti bye bye…raje maska iz serveta, kot vaše LGBT kozlanje iz sekreta.
 • Tovariš Roni (kakšno ime pa je to): Ponudite vladi RS, da boste vi za 10% nižjo ceno izdelali enako kvalitetne maske. Pa da Vas vidimo. Nabijat v tri dni zna vsako tele, delat pa samo nekateri.
 • Če se g. Roniju Kordišu malček kozla ob teh maskah, potem lahko gre v Pariz, Milano, London ali New York brez maske, če si seveda upa! Tvita g. Marjana Šarca ne bom komentiral, ker je vse sam povedal. Kar se pa tiče tvita g. Črnčeca; a zdaj so pa življenja starejših državljanov iz DSO-jev manj vredna, ali kaj?
 • No ne vem kdo je ta Roni ali Runi no naši sosedje so imeli pudlja z imenom Roni. Sicer pa,če so bile maske uradno res testirane na UKC in odobrene ne vem čemu kričanje. Da je grda no ne vem,če se ravno ukvarjaš z videzom stvari,ki ti varuje zdravje in življenje. Ne vem zakaj ti “levi strokovnjaki” ne zahtevajo dokumentov o njih ustreznosti od UKC ali vlade?
 • Je bem vam mater pokvarjeno lewaki, niste vredni, da vas zemlja nosi, lenuhi, pa vi nesposobneži kaj naredite. Važno, da maske dokazano delujejo, če jih je potrebno malo oblikovati, imate s tem težave, ko se vam delat ne ljubi, ste sramota za nas zavedne Slovence, hudič naj vas vzame.
 • Levičarjem se fuzla, ne prenesejo, da Janševa vlada poleg vsega dela še odlično rešuje epidemijo.
 • Maske res niso noben dosežek tehnike, ampak tole na ustih Slovencem zagotovo več zaleže kot 100x precenjena čuha puha maketa sestavljena iz 20 kilogramov plastike in treh monitorjev, v katero so zijali kot tele v nova vrata in hvalili velike dosežke tehnike. Čemu se HAD psihotu takrat ni nič kozlalo?

In potem doživiš presenečenje med komentarji. Ja, tudi to se zgodi:

 • Mislim….380.000 eur za to? Res sramota. Pa sem pristaš te vlade, ampak kar je preveč, je preveč.
 • Skoraj 1€-En Evro za Servieto in ti ne moreš dalje od Janšine riti, njami njam pi… ki samo častijo Kult osebnosti vaš novi tito i partija, še ko je RAZLOG ZA KRITIKO VI PO ANUSU NJAM NJAM.
 • Dobro dobro bodimo iskreni ta “maska” nikakor ni vredna 80centov po kosu :)
 • Bodimo OBJEKTIVNI; take “maske” bi sigurno lahko izdelali v vsakem vrtcu!!!!!! Ampak to je ,ocitno,visek MAde in Slovenij! @Sloshit
 • Te čistilne krpe so čisti nateg. Ne nas imeti za ….
 • A ni to tista firma, ki ključavnice montira ? Zdaj pa so se po sili razmer navadili delat boljše maske od tistih, ki jih je ponujala Alibaba. Menda je vlada poklicala vse monterje ključavnic po Sloveniji in iskala takega, ki zna tudi maske delat. Pa so samo oni ustrezali. Po drugi verziji se je pa Janez na Dobu spoprijateljil z njihovim monterjem :D …. in ta ljubezen nas je davkoplačevalce koštala 380.000 €.

p.s.: odkril sem, kaj pomeni biti radikalni aktivist. Hvala Nova24, da me postavljate ob bok imenom kot so: Eleanor Roosevelt, Martin Luther King Jr. , John Kenneth Galbraith, Malcolm X, Muhammad Ali, Michael Moore … 

had
had

 

 

 1. Verjetno si kriv ker imaš srce na levi strani… Ha, ha, ha
  Vsi bi morali maske vrnit nazaj… Škoda ker nimam s.p. Ker sem na čakanju in bi lahko delal take maske z družino, samo nižjo ceno bi moral ponuditi

 2. Seveda je odvisno od družbenega soglasja kje je center, ampak bolj kot si oddaljen od tega centra bolj naj bi bil radikalen IN ONI SO 10x BOLJ RADIKALNI KOT TI!!

  Sedaj jim moraš pa samo še žogico vrnit, jim nalit čistega vina in nastavit ogledalo s primerjavo z nazadnjaškimi, pokvarjenimi, avtoritarnimi, lažnjivimi, zavajajočimi, manipulativnimi, nemoralnimi, koruptivnimi mediji, kot je Fox news!

  https://www.youtube.com/watch?v=5DmW_H4U-MI
  https://www.youtube.com/watch?v=NAh4uS4f78o
  https://www.youtube.com/watch?v=uxROKabhDP8

 3. Go Roni go haha…Kaj pa veš, mogoče ti bodo pa službo ponudili, na Nori, a bi šel? Bojan bi, za pravo vsoto…

 4. 350 oglasov
  Uglavnm mamjuni ste
  Jst se boljse zgodbe spomnm pa.mogoce se scepec romantike dosam ;)

Komentarji so zaprti.