Strizenje v casu koronavirusa Strizenje v casu koronavirusa

Politiki in njihove frizure v času koronavirusa / kje se striže Aleksandra Pivec, ko to z odlokom ni dovoljeno?

Kdor opazuje politike, ki se v teh dneh pojavljajo pred kamerami, se mu verjetno zastavi podobno vprašanje kot se je meni. Kje se strižejo, ko to z odlokom ni dovoljeno za navadne državljane, medtem ko so njihove frizure “v nulo” spedenane. V mislih imam Aleksandro Pivec, ministrico za kmetijstvo. Pa še koga, ki nastopa pred TV kamero v zadnjih tednih.

Sam nimam težav s striženjem, saj se zadnjih 15 let sam brijem po glavi. Je pa precej nenavaden pogled na frizure tistih, ki sicer redno zahajajo v frizerske salone na barvanje in striženje. V mesecu in pol se namreč že zelo pozna narastek in marsikdo ni zadovoljen s svojo frizuro, ki jo mora po sili razmer imeti. Nekateri so preizkusili domačo metodo striženja, vendar se za vse ni končala dobro.

Če bomo pridni, bomo lahko obiskali frizerske salone po 4. maju, kot odloča odlok. 

Pri politikih pa je ravno obratno. Vsaka fotografija Aleksandre Pivec je takšna, kot bi prišla direktno od frizerja. Verjetno nisem edini, ki je to opazil v teh časih.

Seveda me zanima kateri frizer deluje v teh časih in kako se plačuje njegove storitve.

Verjetno bo odgovor šel v smer, da je kakšna njena žlahtnica frizerka in posledično ji dela uslugo v teh časih, ko lahko ona prehaja meje, ki jih navadni državljani ne smemo. Ko se ona lahko druži na razdalji manjši od pol metra, medtem ko se navadni državljani ne smemo.

Ja, če greš v koalicijo, potem ti pripadajo tantieme. Očitno je frizura ena izmed njih. Ko se bomo kdaj zopet spraševali v kakšni državi živimo …

Strizenje v casu koronavirusa
Strizenje v casu koronavirusa
  1. Vsi politiki imajo privat frizerje na dom, to je dejstvo. Ampak gospa ministrica tega ne bo priznala, kdaj pa je kak politik priznal svoje nečednosti? Rekla vam bo, da je sama poleg ostalih veščin, ki jih ima, zelo spretna s frizerskimi škarjami in to vse sama obvlada in se sama striže. :)

Komentarji so zaprti.