Nova24 / Nevarne provokacije radikaliziranih mladcev pred Državnim zborom

Naslov Nova24 je dovolj poveden. Nevarne provokacije imenujejo igranje mini golfa in igranje badmintona pred Državnim zborom. In vmes seveda ne pozabijo, da gre za “radikalizirane mladce”. Sklepam, da imajo pri Nova24 o vsakem od nas kartoteko, da tako preko “kurca” vse, ki razmišljajo s svojo glavo označijo za radikalizirane …

Bom preskočil njihovo nabijanje pod katerega se je podpisal Luka Perš in kjer poskuša s prikazom zneskov, ki ga je sindikat Mladi plus prejel od države ustvariti linč … No, glede na komentarje, je seveda omemba vsakega zneska že dovolj, da se začne zgražanje. In komentatorji na Nova24 me tudi tokrat niso razočarali:

  • Pretepsti in poslati v delovna taborisca. Da bodo sploh razumeli, kaj je delo. In kaj pomeni denar zasluziti !!!
  • plastični metk je dźabe narjen 0,05centa…da o gumenih ne govorim na kg jih dobiš…razhajkat to svinjarijo od naroda…sej kmal novte imel hrane pa bo mer….bojkot….
  • To bando,če se bo in,ko se bo je treba iti pošteno prebutati najmanj z bejzbol palicami in železnimi cevmi,da si bodo zapomnili za vedno v kolikor to ne bo naredila policija.
  • Levaki so hujši od korona virusa. Korona virus se da omejiti, izolirati, za levake pa očitno ni zdravila. No za eno zdravilo jaz vem. Zapora denarnih pip.
  • Že vendar pa delajo zgago,ker nimajo pojma zakaj dejansko gre,ker so pod vplivom mamil.

Ja, ko komentarji povedo vse o samem mediju, kajne? In očitno Nova24 “surfa” na tem valu, ko v ljudeh prebuja njihove skrite želje – da bi z bejzbol palicami vse prebutali, da bi jih poslali v delovna taborišča …

Kljub temu, da gre za odkri poziv k nasilju in kljub temu, da naša ustava prepoveduje vsakršno spodbujanje k neenakopravnosti, razpihovanje sovraštva in nestrpnosti ter spodbujanje k nasilju in vojni, to za njih seveda ni problematično.

Če dovolj dolgo časa seješ strah …

Fotografija je iz leta 2010
  1. To je način komunikacije vrlih sledilcev velikega vodje…kot ovce, ki derejo za ovnom, pa magari v prepad

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja