Zadnje dni opažam porast objav teoretikov zarot, ki z vso resnostjo opozarjajo, da med testiranjem razširjenosti Covid-19 ljudem dejansko nameščajo čipe in so tako ljudje čipirani. Karkoli že to pomeni. Ampak število objav kaže, da lahko Slovencu prodaš sranje in bo verjel, da je to zlato. V bistvu nam sedaj ne grozi samo 5G omrežje, ampak tudi čipiranje …

Obstaja spletna peticija, ki ima zbranih že 8237 podpisov: Peticija da se pravica proti čipiranju zapiše v Ustavo, kjer so med drugim zapisali: Podpisniki te peticije se zavedamo nevarnosti in verjamemo, da mikročip ne sodi v človeško telo. Kot zavedna biološka bitja se zavedamo naše svobodne volje in se zavzemamo za nedotakljivost naše telesne in duševne celovitosti, naše zasebnosti in osebnostne pravice.

Komentarji podpisnikov so dovolj zgovorni, da vemo s kom imamo opravka:

  • Ker so mi poznane nevarnosti, kot so med drugim tudi vstavitve raznih bolezni, spremembe osebnosti, itd….
  • Peticijo podpisujem ker sem PROTI obveznemu ceplenju
  • Ker je to nečloveško, škodljivo, nepopravljivo zlo, robotizacija človeštva in upravljanje z njihovimi življenjem, smrtonosno, z namenom narediti eno samo “nacijo” pod koratelom ene same svetovne vlade pod vodstvom sveto nih iluminatov kot so bill gates in soros – vlado pozivam, naj proti tem kreatorjem čipov takoj sprožijo tožbe zaradi zločinov proti človeštvu po vzoru nekaterih drugih voditeljev! NEEE ČIPIRANJU!!!
  • Peticijo podpisujem ker je to nehumano cipira naj se bill gates v ritko

Ti ljudje točno vedo kaj prinaša čipiranje … 

Spodaj pa je zgolj en komentar, ki pojasni vse skupaj.

Ta čip še zdaleč ne bo namenjen sledenju. Nevem od kje folku to… Čip je veliko bolj funkcionalen kot samo sledenje. Tko da eni hočjo slišat samo tist kar jim potrdi njihovo razmišljanje. Če bi folk vedu kakšno tehnologijo ma elita se nebi več smejov temu. Čipiranje definitivno kmal prhaja in niti mal ni nedolžno. Sledenje je še najmanj kar lahko ljudi skrbi, ko bodo čipirani.

Očitno so ljudje uspešno skrekali namene vlad, Billa Gatesa in vseh drugih, ki jih želijo čipirati, kajne? 

No, na tem mestu bi sledilo veliko kletvic, predvsem pa še več zbadljivk za ljudi, ki verjamejo v takšne teorije zarote.

Taisti ljudje, ki se bojijo čipiranja, ker jim bodo sledili, to objavljajo na Facebooku na svojem profilu, ki ima vse podatke o njih – s kom je kdo prijatelj, kje je bil, kdaj je bil, ali je človek na stranišču, ali med vožnjo uporablja telefon. Še več, ti ljudje delijo fotografije svojih otrok, svojih bližnjih, svojega stanovanja, sprehoda z naključnimi uporabniki Facebooka, ki jih ni malo. In taisti ljudje se bojijo čipiranja?

Zakaj bi nekdo vstavljal čip pod kožo, če ima vse podatke na dosegu roke zaradi neumnosti uporabnikov spleta? 

Če bi ti podpisniki vsaj malček razumeli “čip” in “čipiranje” si verjetno ne bi delali takšne sramote, kot si jo. Ampak, ker ne poznajo materije, jih je seveda lahko strah tega – največji strah je vedno nepoznavanje.

Bi pa z veseljem prisluhnil kakšnemu od teh, ki se bojijo “čipiranja”, da mi razloži kako vse delujejo ti čipi? Ker imam nekaj ozadja na tem področju, pa si nekako ne predstavljam kako si to oni predstavljajo. A dobiš s “čipom” tudi mini jedrsko elektrarno, da čip vseskozi oddaja signal? Ali se moraš zvečer priklopiti na mikro USB, da se napolni čip?

Če bi ti prestrašeni ljudje razumeli kako deluje “čipiranje”, bi verjetno zadržali svoje komentarje zase. Ker pa je lažje verjeti v to, da je ves svet zarota, raje širijo svoje teorije zarote, ki so brez same osnove naprej in posledično delajo največjo škodo sami sebi.

Mogoče pa bi ta prestrašen folk, ki se boji čipiranja raje odložil svoj 3G, 4G ali kakršenkoli telefon, ki ga že uporablja in ne pisal neumnosti na družbena omrežja, kajti to je tisto “čipiranje”, ki se ga ne zavedajo in o katerem pač ne razmišljajo.

Cipiranje
Cipiranje