Slovenija Slovenija

Tukaj je Slovenija / nisem vedel, da je Mount Everest v Sloveniji

Ali ste vedeli, da je Mount Everest v Sloveniji? Tudi jaz ne, dokler nisem odkril, da ima skupina Tukaj je Slovenija, ki ji največ pomeni nacionalna pripadnost, za črnim panterjem fotografijo sliko Mount Everesta … Verjetno so bili prepričani, da gre za Triglav, ampak očitno so bili prepričani zelo napačno.

Včasih je dobro, če preveriš malce več o ozadju fotografije. Sicer se ti zgodi, da lahko zamenjaš Rovinj s Piranom. Ruskega gasilca z domačim, objaviš stock fotografijo družine iz Slovenije, ki sicer nima veze s Slovenijo, ali pa uporabljaš stock zdravnike iz ZDA in se jim zahvaljuješ, ker so pomagali pri boju s koronavirusom.

No, ker se mi je spodnja fotografija, ki je v “ozadju” malce znana in predvsem, ker mi ni bilo jasno od kje bi bil slikan Triglav, da bi bilo mogoče ustvariti takšno fotografijo, se vpisal v google Mount Everest … Dva klika in ugotovil, da so uporabili “stock” fotografijo … In očitno verjamejo, da je to v Sloveniji ..

Tukaj je Slovenija Mount Everest
Tukaj je Slovenija Mount Everest

 

Tukaj je Slovenija
Tukaj je Slovenija
  1. Se vidi domet inteligence domačih izdajalcev. Domojebov.

  2. Domojeb, ki je spackal tole se le zaveda, da krade. Če bi ukradel s spleta fotko Triglava, bi imel tskoj težave. Ker je spizdil fotko ME, pa ne bo problema. In Domijeb je s tem dokazal, da najraje hodi na dopust v tujino, sicer bi se odritnil do doline Vrat in sam stsnil posnetek.

  3. Vsekakor ni Triglav, pa tudi Everest ne. Na fotki je Ama Dablam, 6.812m, fotografiran z zahoda. Res pa Everest ni daleč stran.

  4. Na internetu je precej fotografij gora, za katere avtorji sami navajajo napačna poimenovanja, ki se nato viralno množijo. Moja informacija je iz prve roke. Imam kar nekaj lastnih fotografij Ama Dablama z različnih strani (tudi z zahoda). Pa Everest seveda tudi…

    1. hvala!

      sem se res trudil in vse je bilo oznaceno z mt. everest …

Komentarji so zaprti.