cene zascitne opreme cene zascitne opreme

Vlada laže in manipulira v poročilu o primerjavi povprečnih cen ventilatorjev

To, da ta vlada laže in zavaja je vsem jasno. Da je treba vsako besedo dvakrat preveriti, ko jo izreče kdorkoli izmed predstavnikov te vlade je postal naš vsakdanjik. Ampak da v Poročilu o stanju, razlogih, zalogah in naročilih osebne zaščitne ter kritične medicinske opreme ob razglasitvi epidemije sars-cov-2 (covid-19) ter nabavah, ki so omogočile sloveniji uspešen spopad z njo lažejo, pa ne morem in ne bom sprejel.

Pred par dnevi se je vlada in Janez Janša pohvalil kako so oni kupovali cenejše ventilatorje kot pa jih je kupovala vlada Marjana Šarca.

Glede na to, da nimamo ravno kratkega spomina. Minister Zdravko Počivalšek je bil tisti minister, ki je v vladi Marjana Šarca nabavljal to opremo. In v vladi Janeza Janše je Zdravko Počivalšek tisti minister, ki je nabavljal to opremo.

Prazna skladišča je pustil minister Zdravko Počivalšek, ki je bil odgovoren za to. Ker v nasprotnem primeru, ker se sedaj krivi Marjana Šarca za prazna skladišča, lahko pristanejo desni politiki na to, da je sedaj kriv za nabavo zaščitne opreme Janez Janša …

Ampak nazaj k ventilatorjem in tvitu vlade s katerim so se tako dičili in so nanj skočili podporniki desnice in ga množično delili na družbenih omrežjih. Gre za laž in potvarjanje. Modus operandi te vlade.

Ja, vlada Marjana Šarca aka Zdravko Počivalšek je nabavil en ventilator po tej ceni. Ampak vlada je pozabila omeniti, da je to “franko” cena v skladišču, kjer so upoštevani vsi stroški (ddv, logistika) in ga je primerjala s ceno “njihovih ventilatorjev”, ki so brez vseh teh stroškov.

Tudi med seboj primerja golfa in mercedesa (pa ne ravno A razred). Če naročiš 200 kosov izdelka dobiš tudi popust .. Itd itd itd …

Ja, tako se manipulira in tako se prikaže podatke, ki jim verniki potem verjamejo in ploskajo.

cene zascitne opreme
cene zascitne opreme

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja