Jelko Kacin je 27.3.2020 tvitnil dobrodošlico “Špancem”, ki so se vračali v Slovenijo. Vse lepo in prav, če ne bi uporabljal aplikacije FlightRadar in imel aktiven GPS signal. Na to je že precej tviterašev opozorilo v tistem času. Aplikacija namreč zelo natančno prikaže lokacijo telefona – in v času tvita je bilo to na Krku, kjer ima slučajno vikend.

27.3.2020 so bile zaprte meje. Nam je žugal, da ne smemo od doma in nas strašil. Ampak očitno zanj ne veljajo enaka pravila kot za vse ostale, kar nam je postalo že jasno.

No, očitno je bil Jelko Kacin 27.3.2020 na Krku in se nam vsem porogljivo smehljal, ko smo bili doma v “karanteni” zaradi koronavirusa.

Za vse tiste, ki boste iskali “vzroke” – ne, ne gre za lanskoletno sliko. Ne, ne moreš fejkat GPS pozicije na takšen način. Tudi omrežje ne preskakuje kar tako, če si nekje. In če si v letalu, potem te ne more GPS natančno pozicionirati. Seveda bo našel izgovor v tem, da mu je nekdo poslal fotografijo, ali pa, da je šlo za lanskoletno fotografijo …

Torej, kje je bil Jelko Kacin 27.3.2020? Je obiskal svoj vikend na Krku?

Jelko Kacin Krk

Jelko Kacin Krk

3 Responses to Je bil Jelko Kacin 27.3.2020 na Krku / meja je bila zaprta, ampak očitno ne zanj

  1. Anonimno pravi:

    Bo reku, da je blo to lansko leto, kot janesh na smučanju. Al se bo pa opravičil, saj bo to dovolj.

  2. Franci pravi:

    Z diplomatskim potnim listom pa res lahko potuješ, to pa ni noben problem.

  3. Mario pravi:

    Vedno bolj je vidno, vsak ima svojo vlogo v tej knjigi Mein Kampf.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.