Joint Venture Nova24 Joint Venture Nova24

Kmalu si boste lahko vsadili čip pri podjetju z imenom Joint venture / Domen Mezeg, Nova24 strelja kozle

Se spomnite vseh zgodb o neskončnem številu migrantov, ki koljejo, posiljujejo in prihajajo v Slovenijo? Ni jih. Nova24 ima težavo, ker jih je dolgo časa obljubljala – tudi desni politiki so počeli enako. Sedaj pa teh pol milijona migrantov ni nikjer. No, sedaj so se odločili, da bodo začeli strašiti z vsadki – kmalu si boste lahko vsadili čip, ki bo preverjal prisotnost koronavirusa v vašem telesu.

Ko ni migrantov je pametno, če skočijo na vlak antivakserjev. In začnejo strašiti z “vložki” – po njihovo. Uporabijo tudi besedo “implantant”, ki ne obstaja – obstaja pa implantat. Seveda se lahko Domen Mezeg tudi moti, kajne? Ampak, ko piše članek o vsebini o kateri nima pojma, pa je vseeno to zgolj in samo zavajanje ljudi.

Poleg tega, da ne ve kaj točno katera beseda pomeni, je celoten njihov tekst v slogu – kmalu bomo verjetno dobili kožni elektronski vsadek … Njegova verjetnost in verjetno vira, ki ga sicer ne navaja, ampak ga pa uporabi. Upam se staviti, da gre za kakšen portal, kjer predstavljajo teorije zarot in ustvarjajo #fakenews.

No, najboljše seveda pride na koncu.  Gre za podjetje z imenom Joint venture. Sedi, pet Domen Mezeg. Imam občutek, da si zmagal internete.

joint venture — -ja [džójnt vénčer] m (ang.)ind. geogr. mednarodno pogodbeno povezovanje podjetij, ki se vzpostavi z namenom skupne izvedbe določenega projekta, zlasti na področju proizvodnje, prodaje, raziskovanja in razvoja (vir)

Joint Venture Nova24
Joint Venture Nova24

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja