Na obisku pri Stajerski vardi Novica Mihajlovic Delo in pogrom javnosti Na obisku pri Stajerski vardi Novica Mihajlovic Delo in pogrom javnosti

Varda zablokirala policijsko postajo Slovenska Bistrica / ali minister Hojs podpira to?

Varda je včeraj na facebooku objavila posnetek, ki prikazuje kako je 50 njihovih članov v nedeljo zablokiralo policijsko postajo Slovenska Bistrica. To naj bi storili, ker naj bi policija nadlegovala mlajšo žensko, ki je bila na obisku pri lastniku sicer zasebnega zemljišča, kjer so prejšnji teden vardisti izvajali svoje dejavnosti …

Če bi tole storili protestniki pred parlamentom, bi se desničarjem odpeljalo. Policija bi verjetno uporabila silo in takšna blokada bi se hitro končala.

Ker gre za vardo so vatli drugačni očitno. Njim je dovoljeno vse. Tudi blokiranje policijske postaje – sam bi v takšnem primeru pričakoval, da pridejo na pomoč drugi policisti in odpeljejo pripadnike varde s seboj.

Še bolj me skrbi tišina ministra Hojsa … On podpira vardo? Se vlada strinja s tem ekstremizmom, ker so zaenkrat na njihovi strani? Ali pa je to, da če ti nekaj ni po godu in zablokiraš policijsko postajo postala naša nova “normalnost”.

Še bolj od vsega pa v oči pade stavek, ki so ga napisali pod objavljenim 14 minutnim videom: Namreč imamo dobre odnose s policisti na terenu in tudi na lokalni ravni. Problem predstavljajo politično nastavljeni policisti, ki delujejo po nareku določenih odsluženih političnih opcij.

Ali vlada Janeza Janše in minister Hojs podpirata vardo? In zakaj? So to njihove paravojaške enote, ki bodo opravile umazano delo?

Na obisku pri Stajerski vardi Novica Mihajlovic Delo in pogrom javnosti

  1. Saj to ne morš verjet… tile kljukeci si pa res dovolijo vse

  2. Ja…našega vrlega premierja moti reklama za spar z magnificom.. tile zamaskirani kljukci pa lahko počnejo kar jim je volja

Komentarji so zaprti.