Janez Janša si želi pozornosti. Ker njegovih samopromocijskih intervjujev na Nova24 nihče ne gleda, se je odločil, da bo bolj uravnoteženo, če bo namesto oddaje Tarča intervju z njim. Res je. Namesto Tarče bo intervju z Janezom Janšo!

Gledanost intervjujev na Nova24 z Janezom Janšo, ki so na sporedu ob ponedeljkih, je okoli 0,1 odstotka. V bistvu niti njegovi volivci ne gledajo njegove samopromocije. Sedaj pa se je odločil, da je bila oddaja Tarča tista, ki je imela izredno veliko gledanost, predvsem pa je na noge spravila Slovenijo in Slovence – zakaj hudiča bi pustil, da se en dan pred petkom še vedno to vrti na “njegovi televiziji”.

Torej nas čaka ena ura poslušanja oh in sploh in oh in sploh hvaljenja sebe in koalicije in obračunavanja s prejšnjo vlado Marjana Šarca in pravljic o tem kako je lastnoročno poskrbel, da ni v Sloveniji več koronavirusa in kako nam je podaril denar … Jada jada jada … Kot bi padel v slabo šalo, ki se nikoli ne konča.

Seveda povsem razumem njegov modus operandi, predvsem pa željo, da bi končno vsi Slovenci končno dojeli, da je on edini človek, ki lahko popelje Slovenijo … Kamorkoli že …

Če ne bi bilo vse skupaj že smešno, bi se sekiral. Tako pa se lahko zgolj in samo še nasmejim. Kajti to, kar se nam dogaja zadnja dva meseca je šlo preko meja dobrega okusa.

In srčno upam, da bo gledanost današnjega intervjuja vsaj 1 odstotna, saj v nasprotnem primeru nas čaka 24/7 njegovih intervjujev na vseh televizijskih postajah v Sloveniji. Za Janeza Janšo gre, kako nam ni to jasno!

Slovenski vplivnici oropali na pariskem tednu mode dogodek se je zgodil lani