Včeraj je bil pester dan. Boris Cipot mi je namenil članek z naslovom Kdo te plačuje Roni Kordiš – Had? na portalu “vfokusu”, ki se je pred časom proslavil, ko je objavil “članek”, ki naj bi ga napisal Bojan Križaj – v resnici ga ni, pa vendar je to njihov način funkcioniranja. Prav tako pa mi je Nova24 namenila članek – očitno nekaj delam zelo prav ..

Boris Cipot, ki se je podpisal pod nebuloze članka Kdo te plačuje Roni Kordiš – Had? je v osebnem stečaju. Tudi njegov s.p. je zaprt. Zgodbe, ki sem jih včeraj dobil o njemu pa niso ravno prijetne za branje, še posebej, ker gre za osebo, ki je rojena leta 1952.

Na tem mestu bom preskočil ta del (sicer hvala za vse informacije, ampak res ne bi šel na tak nivo), ker bi bilo to zgolj osebno obračunavanje z osebo, ki si pač želi pozornosti vladajočih sil in mogoče kakšen piškotek z njihove mize.

Taisti Boris Cipot je pokradel moje fotografije in pripisal avtorstvo – twitter, netokracija, youtube. Človek, ki se ima za novinarja nima osnovnih pojmov o avtorskih pravicah, ali pa si preprosto želi socializma na internetu …

Da boste vedeli: Obstaja posebna divizija v službi globoke države, reče se ji “influencerji”. To so družbeno politični delavci, nadnovinarji, ki skrbijo, da vam povedo, kako morate misliti. Ker če ne mislite tako, je z vami nekaj narobe! Niste “IN”!

Če pogledate njegov blog na naslovu had.si, ki sega v leto 2005, boste videli, da gre za dobro načrtovan in dolgotrajen projekt, ki ne bi imel nikakršne možnosti za preživetje, kaj šele resno vsakodnevno delo, če avtor ne bi imel odličnih prilivov. Povrhu vsega, poleg bloga obstaja še račun na twitterju, kjer Kordiš pokriva “akcije”, kot je ta zadnja kolesarska v Ljubljani. 

Ker Erar pri Kordišu ne kaže prihodkov, in ker se gre očitno za zdaj že znano medijsko osebnost, ki se druži s pomembnimi politiki globoke države, tukaj gre izpostaviti Gregorja Golobiča in Marjana Šarca, je večkrat bilo že javno izpostavljeno vprašanje, od česa živi Roni Kordiš Had. Kdo plačuje Ronija?

Ker je javna osebnost, ker deluje v medijskem prostoru in vpliva na mnenja drugih, si javnost zasluži vedeti, KDO PLAČUJE Ronija Kordiša Hada? Pa vendar Kordiš tega ne pove!

Nisem javna osebnost – Andraž Teršek je zelo dobro to pojasnil, torej je sklicevanje na to povsem konkretni mimosunek. Tudi javnost ne zahteva tega – ker javnost ni Boris Cipot, ki v imeni javnosti zahteva te stvari. Če bi taisti Boris Cipot znal brati, bi ugotovil kdo me plačuje, saj že od vsega začetka živim transparentno in nimam težav pokazati vseh računov – ne javnosti, ampak za to pristojnim institucijam, ki imajo vpogled v moje poslovanje.

Ja, bolečina je, ko nimam nobenih prihodkov preko Erarja vknjiženih, kajne? Kajti Boris Cipot je dobil od države – CAP BORIS CIPOT S.P. – v stečaju 43.861,69 EUR. Lej ga šment, od nacionalne televizije je dobil denar. Pa občine Moravske toplice 32.000 evrov ..

Bom raje zaključil, ker bolj kot brskam po informacijah o Borisu Cipotu vse več čudnih informacij prihaja na dan. Če bi jaz dregnil v nekoga in ga spraševal o tem kdo ga plačuje – ah. Ko se Boris Cipot ustreli v koleno zaradi želje po piškotku.

Boris Cipot v osebnem stečaju me sprasuje kdo me placuje1
Boris Cipot v osebnem stečaju me sprasuje kdo me placuje1

 

Boris Cipot v osebnem stečaju me sprasuje kdo me placuje2
Boris Cipot v osebnem stečaju me sprasuje kdo me placuje2