Ko je Milan Krek prevzel vodenje NIJZ sem bil zelo negativno presenečen. Človek, ki je trdil, da se CBD v telesu spremeni v THC in ki trdi, da imamo v Sloveniji smrt zaradi “predoziranja” s THCjem je dobil eno najbolj odgovornih mest v času korona krize v Sloveniji. In Milan Krek včeraj na tiskovni konferenci ni znal natančno odgovoriti novinarki na vprašanje glede obveznega nošenja mask in priporočil, ki jih je pripravil ON!

To, kar se dogaja ni več smešno. To, da nekdo, ki piše priporočila ne ve kakšna so priporočila, bi moral biti alarm za vse. Predvsem pa mi je zanimivo, da je taisti Milan Krek pred par dnevi govoril na tiskovni konferenci, da maske niso več obvezne! No, sedaj je dokazal, da se mu niti ne sanja kaj piše v priporočilih in kakšni so odloki.

Njegovo mrmranje, da naj si vsak pogleda priporočila je milo rečeno – žalitev za zdravo pamet. Če bi taisti “strokovnjaki” vsake par dni ne spremenili odlokov in jih dodajali, potem bi to še šlo. Si pa lahko predstavljam zakaj to počnejo – ker ljudem ni več nič jasno in lahko mirno pošljejo inkasante, da pišejo kazni …

Milan Krek
Milan Krek