Boris Cipot, oseba v osebnem stečaju je povzel oddajo Kdo vam laže, kjer je Bojan Požar izjavil, da “je Kordiš neka speča celica kot mudžahedin, ki le čaka, da pride do neke zadeve, da ga aktivirajo”. Včasih sem še sam presenečen, ko drugi vedo stvari o meni, ki jih še sam ne vem, niti se mi ne sanja o njih. Ampak, če laž ponavljaš dovolj časa … Ne, še vedno je laž in ne postane resnica.

“To nekdo plačuje, to ni zastonj,” je prepričan. “Sodeč po Facebooku in Instagramu je mogoče videti, da ti fantje (še posebej Kordiš) dobro živijo in potujejo. Jedo v dobrih restavracijah in so pravi gurmani. To stane nekaj tisoč evrov.”

Glede na to, da sem očitno trn v peti desnice – v petih dneh trije različni članki o meni na desnosučnih portalih, potem očitno delam nekaj prav. Sicer se ne bi ukvarjali z menoj in me poskušali diskreditirati. Poudarek je na besedi poskušali – in verjetno, bi se moral “full sekirat” ker pišejo takšne stvari o meni, kajne?

Pred časom sem našel odgovor na vsako takšno natolcevanje. Zelo preprosto je in ima dolgo brado. In verjetno ga je vsak od nas že kdaj slišal, jaz pa ga zadnje čase vse pogosteje uporabljam, ko “jurišniki” poskušajo opraviti svoje delo ..

Kar Peter govori o Pavlu, pove o Petru več kakor o Pavlu …
Če ne bi imel čiste vesti, bi mi bilo v tem času verjetno zelo težko. Spomnimo se samo primera ravnatelja iz Maribora … Ampak ti ljudje se ne zavedajo, da lažejo o ljudeh, ki jih ne poznajo, ampak zgolj in samo poskušajo spinati zgodbo, da bi nekomu zbili kredibilnost. Na srečo so preveč prozorni in vse počnejo “by the book”. V letu 2020 bi vseeno pričakoval malce več inovativnosti in ne zgolj “udbovskih” metod poskusov diskreditacij.
Sicer pa sem šel pogledat v SSKJ, kaj pomeni beseda mudžahedín -a m (ȋv muslimanskem okolju
kdor se z orožjem bori za uveljavitev svojih političnih idejUps. Jaz sem pacifist in nasprotnik orožja. Ali sem lahko, če se mi že pripisuje lastnosti, vsaj Peter Pan? Ali pa Batman?

had
had