Kaj je resitev Prostitucija pozor kako bi Slovenka resila tezave z denarjem Kaj je resitev Prostitucija pozor kako bi Slovenka resila tezave z denarjem

Interpelacija ministra Hojsa zaradi Thompsona / ampak on ni vedel nič o tem

Stranka SD pripravlja interpelacijo ministra Hojsa, med drugim tudi zaradi koncerta Thompsona, ki ga je ravno njegovo ministrstvo (MNZ) dovolilo. Včeraj, v oddaji Politično, ki jo vodi Tanja Gobec, pa je minister Aleš Hojs Sloveniji sporočil, da on ni bil udeležen v postopku odločanja o koncertu Thompsona, ampak je to storila administratorka …

Kako preprosto je vse v Sloveniji v zadnjih treh mesecih in nihče od odgovornih ni nič kriv. Počivalšek je vso nabavo zaščitne opreme prenesel na Zavod za blagovne rezerve in si s tem “opral” roke, ko “so ljudje umirali”. Minister Aleš Hojs pa ni odločal o odpravi prepovedi koncerta Thompsona, saj je včeraj v oddaji Politično povedal (vir):

Moram reči, da sem bil tudi sam v bistvu presenečen, ko sem slišal za to novico, da je notranje ministrstvo dovolilo ta koncert. Sam namreč v te postopke nisem bil vpleten ali pa v bistvu jih nisem niti spremljal. Po tem sem se temeljito pozanimal, zakaj je do tega prišlo. Moram reči, da je gospa, ki je na tem delala, torej naša administracija, če temu rečem, tisti, ki ima pooblastila, zelo lepo obrazložila, zakaj je bilo pravzaprav treba to odločbo o prepovedi zavreči. 

Ali res kdo verjame tej zgodbi? Da bi minister SDS prepustil odločanje o eni izmed tem, ki deli Slovenijo zgolj “administrativni osebi”? In da v bistvu ne bi nič vedel o tem? Saj se heca, kajne?

Kaj je resitev Prostitucija pozor kako bi Slovenka resila tezave z denarjem
Kaj je resitev Prostitucija pozor kako bi Slovenka resila tezave z denarjem
  1. Če smem ponižno vprašat to gospo administratorko, zakaj je ,,morala” to odločbo o prepovedi zavreči? Ali nam ta tomson postavlja pravila ali mi?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja