Desnica bije svoj boj na tviterju. Drug drugemu všečkajo objavo in se veselijo kot otroci, ko žalijo ostale uporabnike. Precej podobni so “milijonarjem”, ki se dičijo z monopoly denarjem. Včeraj jim je Arjan Pregl nastavil ogledalo in desničarji niso razočarali. Uporabnik tomltoml, ki je “antikomunist” je pokazal svoje poznavanje umetnosti. Zanj je Picassova risba vredna 2 dinarja. Takrat, ko je bila kavica v lokalu 100.000 dinarjev.

Desnica poskuša z diskreditacijami vsakogar, ki ni na njihovi strani. Njihovi podporniki bijejo svoj boj in vsak dan je kloaka večja. Besede s katerimi operirajo pa so vse bolj nizkotne, predvsem pa vulgarne. Pričakovano, seveda. Takšen je njihov modus operandi.

Če se spustiš na njihov nivo, te zmaličijo. Lahko pa jim kontriraš in jim nastaviš ogledalo in jim dokažeš, da sicer nimajo pojma, ampak bodo še kar naprej skakali vate. Marsikatera primerjava bi bila tukaj primerna, pa bom to preskočil in naj vsak pri sebi naredi zaključek.

Včeraj se je vse skupaj začelo s standardno provokacijo … Na katero je Arjan Pregl odgovoril …

Seveda so se v boj podali tudi drugi tviteraši desnice, ki so povedali svoje mnenje o risbi

In potem je sledilo … Presenečenje …

Jeap. Strokovnjak z desnega pola, antikomunist je ocenil risbo Picassa na 2 dinarja …

picasso

picasso

3 Responses to Za desničarja je Picassova risba vredna 2 dinarja, ko je bila kavica v lokalu 100.000 dinarjev

 1. Tomaz Z. pravi:

  Ti mas cisto prevec casa da se s temi debilcki ukvarjas xD

 2. Ime in priimek pravi:

  Had, ti tudi očitno nimaš kaj dosti pojma o vrednotenju umetnosti. Pregl je to poslal kot kontra provokacijo, ni pa s tem seveda nič dokazal.

  Picassove slike niso vredne toliko kot so, ker naj bi odražale talentirani risarski tehnični presežek, ki bi se jim moral vsak klanjati. Ampak zato, ker je to PICASSO. Svoj renome, status in osebno blagovno znamko si je skozi svoj inovativen slog gradil počasi skozi leta. Če bi točno to sliko naslikal nek Joško Kmet, bi bila res vredna približno 2 dinarja, kot je to nekdo rekel. Umetnost ni eksaktna in merljiva na način naravoslovne znanosti. Tisti Tone je hotel zgolj tehnično realistično sliko, ki bi dokazovala njegovo golo strokovno sposobnost, brez abstraktnih umetniških pretenzij.

  • had pravi:

   piccaso ni josko kmet … torej, zakaj sploh komentar, ki nima veze z nicemer?

   me pa veseli, da imas ti s poskusom neukega spinanja, veliko pojma o vrednotenju umetnosti … not ..

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.