Ko zastoji na cestah in cakanje v kolonah postanejo del nasega vsakdana Ko zastoji na cestah in cakanje v kolonah postanejo del nasega vsakdana

Od 12.6. do 16.8. zaprta polovica predora Golovec

Danes popoldan bodo zaradi obnovitvenih del zaprli polovico predora Golovec – promet bo med 12.6. in 16.8. potekal po sistemu 1+2 in bo prilagojen prometnim konicam. V tem času bo tovorni promet preusmerjen na druge ceste.

Ko sem pred kakšnim mesecem prvič videl opozorilo, da bodo zaprli polovico predora Golovec ravno v času največje turistične gužve na naših cestah, sem bil precej presenečen.

Glede na to, da na naših cestah več kot dva meseca ni bilo prometa zaradi koronavirusa, bi verjetno lahko vse skupaj malce prestavili in naše ceste urejali v tem času – glede na to, da so gradbišča blokov in ostalih nepremičnin delala brez prestanka, bi se lahko v tem času tudi precej uspešno in predvsem brez zastojev popravljale naše ceste.

Vrednost obnove je  8,56 milijona evrov brez DDV in izvajalec del je Kolektor CGP.

Ko zastoji na cestah in cakanje v kolonah postanejo del nasega vsakdana

  1. Zanimivo razmišljanje. Misliš da ta dela na cesti niso planirana vnaprej, da nimajo načrtovanih terminov? Da lahko iz danes na jutri prestavijo mehanizacijo in delavce?

    1. glede na to, da bi se morala prenova zgoditi ze pred precej casa – pa so bile vmes pritozbe itd … se upam it stavit, da bi za 8 mio vsako podjetje naslo hitro resitev. ampak je lazje, ce ljudje zjutraj stojijo v 15+ km kolonah, kot je bilo danes :(

      1. Seveda, mogoče veš v katerih vremenskih pogojih je najboljše delati? Verjetno ne takrat ko je zunaj sneg in mraz. Strokovnjak na vseh področjih.

Komentarji so zaprti.