had had

Rok Krajnc, Nova24 / Kar Peter govori o Pavlu, pove o Petru več kakor o Pavlu …

Nov dan, nov članek, ki mi ga Nova24 posveča. Tokrat je “novinar”, ki se je podpisal pod “članek” Rok Krajnc. Kot že večkrat do sedaj ni težava v meni, ampak v tem, da “novinar” ne razume povsem preprostih stavkov – celo tako daleč sem šel, da sem v zapisu Kaj je #blacklivesmatter in zakaj je #alllivesmatter rasističen odgovor na #BLM? uporabil tako preproste primere, da bi jih lahko razumel tudi Rok Krajnc. Ampak očitno se bom moral bolj potruditi in pripraviti risbe …

Nova24 mi zadnje čase posveča ogromno pozornosti. Očitno nekaj delam zelo prav in očitno jim grem zelo na živce. Mene sicer ne moti, me pa moti, da ne razumejo povsem preprostih stavkov. Ampak tudi to razumem.

Kaj je torej Rok Krajnc zapisal, da se mu lahko samo nasmehnem?

 • Razvpiti spletni provokator in nekdanji član Zares Roni Kordiš se je na svojem blogu Had odločil napisati hvalospev nasilnemu gibanju z marksističnim ozadjem Black Lives Matter, ob tem pa vse povprek rasizem podtika tistim, ki trdijo, da so pomembna vsa življenja
 • V rasističnem izpadu se Kordiš spravi na belce
 • A to še ni vse, v nadaljevanju smo priča rasističnemu izpadu Kordiša, kjer so tarča belci

Da bo Rok Krajnc razumel – ker primera s požarom in hišo ni razumel, mu posvečam dokaj preprosto ilustracijo. Mogoče manjkajo samorogi na njej in mogoče se bo pridušal, da ni v barvah. Ampak iz te slike je vidno bistvo, ki ga on ne razume. In nisem niti pričakoval, da bi lahko to razumel ..

blm

Kako so se odzvali komentatorji na Nova24 na nov članek o meni?

 • Kakšno govno zagovarja rasizem in napade proti svoji rasi? Samo levo govno.
 • Rdeči verski blazneži ob podpori topoumnih produktov usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma, kumrovška smer ponovno propagirajo klanje. Tokrat v imenu enakosti.
 • zgleda da so vsi kordiši kreteni na kubik
 • Naj ta kreten misli kar hoče ampak prijatelje si bom izbiral sam. In tisti ki kolesarijo niso moji prijatelji. Eto tolk o njegovih nebulozah.
 • Vsak, ki se zavzema za “uboge” nasilneže, naj si jih deset naseli v stanovanje! Svojih norih idej naj ne vsiljuje drugim!
 • Umakniti se in naj vsi divjaki pocrkajo skupaj z marksističnimi paraziti! Kordiš ne ve, da bo na koncu tudi sam žrtev svojih iztirjenih idej!
 • Kdo te plačuje Roni?
 • Roni Kurbiš-gnoj podzemnega sveta..
 • Kordiš je samo bela smet, v očeh pripadnikov tistih ras, ki jih poveličuje, prav tako, pa ga vidim tudi jaz.
 • Ta ne izgleda ravno diht
 • On je en siromak, ki ni bil deležen zdravljenja, ko je bil še čas. Zdaj pa je ritolizač prvorazrednih in mora za uboge solde pisati kar mu naročijo.

In za zaključek še moja najbolj uporabljena misel zadnjih tednov – Kar Peter govori o Pavlu, pove o Petru več kakor o Pavlu … Ja, sedaj je potrebno še enkrat prebrati zgornje komentarje in komentar “novinarja” Roka Krajnca in postane vse jasno …

had
had
 1. Žal ne vem če bo novinar razumel strip, ker je napisan v tujem jeziku :)

 2. Ice-T je tole že lepo pojasnil leta 2017 v intru od komada “Black lives matter”:

  It’s unfortunate that we even have to say ‘Black Lives Matter’, I mean, if you go through history nobody ever gave a fuck. I mean, you can kill black people in the street, nobody goes to jail, nobody goes to prison. But when I say ‘Black Lives Matter’ and you say ‘All Lives Matter’, that’s like if I was to say ‘Gay Lives Matter’ and you say ‘All Lives Matter’. If I said, ‘Women’s Lives Matter’ and you say ‘All Lives Matter’, you’re diluting what I’m saying. You’re diluting the issue. The issue isn’t about everybody. It’s about black lives, at the moment

Komentarji so zaprti.