SDS propaganda oglas SDS propaganda oglas

SDS z novo oglaševalsko kampanjo / Grozijo, uničujejo / Mi gradimo / Pridruži se SDS

Verjetno je še kdo opazil novo oglaševalsko kampanjo SDS, kjer na “billboardih” prikazujejo dva svetova – njihovega in našega. Njihov je desni in je barvit, čudovit in s sloganom Mi gradimo / Pridruži se SDS. Levi je rdeče črn in na njem slogan Grozijo, uničujejo …

Ja, takšen svet nam slika SDS, ki trenutno vodi vlado. Tega, da imajo oni 24/7 predvolilno kampanjo, seveda ne bom izpostavljal, saj je to vsakomur jasno. Tudi to, da oni zelo načrtno delijo ljudi na naše in vaše je del njihove strategije, ki jo “furajo” že vrsto let in samo še širi sovraštvo med ljudmi v Sloveniji. Vse to je precej prozorno in precej pričakovano.

Njihova politika temelji na izključevanju in stranke kot so Desus in SMC jim nasedejo pri tem – mogoče se v teh dveh strankah ne zavedajo, da so bili še pred par meseci tudi oni del tega “levega dela billboarda” in so sedaj srečni, ker imajo svoje stolčke in pozicije.

To je naša realnost v letu 2020. Ko bi morali počasi razumeti, da demokracija ni volja ene osebe … Ampak to je Slovenija … In ja, to je naša vlada v letu 2020, ko se trudi, da bi čim bolj razdelila ljudstvo.

SDS propaganda oglas
SDS propaganda oglas
      1. Oni to delajo z blagoslovom cerkve in države ter Madžarski denar tudi nekaj šteje

    1. Zabavno je, da nam solijo pamet o zablodah Jugoslavije mulci, ki v času osamosvojitve niso bili še niti ideja v atijevi glavi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja