Verjetno je še kdo opazil novo oglaševalsko kampanjo SDS, kjer na “billboardih” prikazujejo dva svetova – njihovega in našega. Njihov je desni in je barvit, čudovit in s sloganom Mi gradimo / Pridruži se SDS. Levi je rdeče črn in na njem slogan Grozijo, uničujejo …

Ja, takšen svet nam slika SDS, ki trenutno vodi vlado. Tega, da imajo oni 24/7 predvolilno kampanjo, seveda ne bom izpostavljal, saj je to vsakomur jasno. Tudi to, da oni zelo načrtno delijo ljudi na naše in vaše je del njihove strategije, ki jo “furajo” že vrsto let in samo še širi sovraštvo med ljudmi v Sloveniji. Vse to je precej prozorno in precej pričakovano.

Njihova politika temelji na izključevanju in stranke kot so Desus in SMC jim nasedejo pri tem – mogoče se v teh dveh strankah ne zavedajo, da so bili še pred par meseci tudi oni del tega “levega dela billboarda” in so sedaj srečni, ker imajo svoje stolčke in pozicije.

To je naša realnost v letu 2020. Ko bi morali počasi razumeti, da demokracija ni volja ene osebe … Ampak to je Slovenija … In ja, to je naša vlada v letu 2020, ko se trudi, da bi čim bolj razdelila ljudstvo.

SDS propaganda oglas

SDS propaganda oglas

6 Responses to SDS z novo oglaševalsko kampanjo / Grozijo, uničujejo / Mi gradimo / Pridruži se SDS

  1. “mi gradimo ceste pruge
    postavljamo moste drue”
    (DRVARske usedline so trajne)

  2. Silvester Alič pravi:

    Se bom pridružil SDS. Levim fašistom se ne bom

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.