fasisticen pozdrav fasisticen pozdrav

Rumeni jopiči so na antiproslavi uporabljali fašističen pozdrav / Tomaž Štih in Žiga Turk lažeta!

Antiproslavo na Prešernovem trgu so obiskali “rumeni jopiči”.  Skupino so sestavljali navijači Green Dragonsov, kot tudi pripadniki skupine B&H in so bili tam z namenom provokacije. Policija jih je zaščitila pred starejšimi občani, oni pa so se trudili po svojih močeh, da bi uzurpirali mirno proslavo. No, vmes med rumenimi jopiči so bili tudi fantje, ki so se spozabili, da niso na B&H pikniku in so uporabljali fašističen pozdrav. Ja, salutacija z desno roko.

Ker sem bil par metrov stran od njih, sem to videl in na to opozoril policista pred seboj, ki je videl povsem isto kot jaz. Vendar je bil njegov odgovor, da ni videl ničesar – seveda ni snemal, kajti šele po mojem opozorilu je prižgal kamero. Ampak ta prej omenjeni fant ni bil edini, ki je s fašističnim pozdravom pokazal komu pripada – spomnimo se protestov pred parlamentov, kjer so taisti fantje prišli in delali “sranje” – tudi takrat so bili naročeni, kot so bili naročeni sedaj.

Žalostno je, da je policija njim obrnila hrbet in že to dovolj pove o tem kakšni so bili ukazi – namesto, da bi ščitili udeležence proslave, so se odločili, da bodo raje varovali “rumene jopiče”, ki so poskušali uzurpirati proslavo.

Tole spodaj je posnetek, ki je zaokrožil po spletu in ki je odprl novo poglavje …

Fašističen pozdrav

Apologeta SdSa Žiga Turk in Tomaž Štih sta takoj pristavila svoj lonček in začela z damage control in spinanjem. Predvidljivo.

Po njunem mnenju je bil “podtkanjenec”. Očitno nimata pojma o ustroju B&H in o njihovem delovanju. No, oba sta se uspela ustreliti v koleno, kar je bilo jasno že takoj na začetku. Ampak je bilo boljše malce počakati, da se je pokazalo kdo vse bo zagovarjal fašističen pozdrav in kdo bo na koncu kriv za to … Spodaj sta dva tvita …

Takole se je zgodba širila in nadaljevala. Ampak potem sledi preobrat. Ja, laž na laž na laž … Še Janez Janša je retvital objavo Rumenih jopičev, če se kdo sprašuje kdo stoji za njimi???!

Janez Janša Rumeni Jopiči

No, potem sem pogledal svoje posnetke. Oseba na zgornji sliki, ki je uporabila fašističen pozdrav, je ravno v trenutku, ko sem snemal začela z oblačenjem rumenega jopiča.

Torej, Žiga Turk, Tomaž Štih, Janez Janša in Rumeni jopiči lažejo … Predvsem pa valijo svojo nesposobnost na druge. Ampak to je njihov modus operandi in vedno so za vse krivi drugi. Tokrat ne. Tokrat je preveč dokazov za kaj je šlo v tem primeru.

V letu 2020, ko vsi vse snemamo bo malce težje ponarejati stvari in zgodovino. Je pa zgoraj omenjene ljudi lahko sram, da se gredo te poskuse manipulacije in da se tako očitno lažejo …

fasisticen pozdrav