Zmago Jelincic Zmago Jelincic

Narod je glup / Zmago Jelinčič, Dimitrij Rupel in Igor Bavčar

Narod je glup. Vsak kurčev študent je dobu 150 evrov. Uni, k ne delajo so dobil, mislim da 200 evrov. Besede, ki jih je izrekel Zmago Jelinčič v družbi Dimitrija Rupla in Igorja Bavčarja. Besede, ki povedo veliko o tem kaj si predsednik SNS misli o državljanih – predvsem pa imam občutek, da je on delil svoj denar, ko poslušam te njegove besede.

Ja, to so politiki, ki operirajo s pojmom “naš denar” … V bistvu bomo vse sami plačali in nam ni bilo nič podarjeno …

p.s.: ena stvar pri tem posnetku je zanimiva. Imam občutek, da je Zmago točno vedel, da ga nekdo snema, sicer bi že skočil v zrak glede zasebnosti, jada jada … In vse bolj imam občutek, glede na akterje poleg, da je bil namen odvračanje pozornosti – da se pogovarjamo o tem, medtem ko vlada mirno naprej koplje luknjo, ki jo bomo plačevali še naslednje desetletje – 470 mio v tem času za vojsko je res pomemben izdatek, kajne?

Zmago Jelincic

  1. Glip je tisti, ki je temu lažnivemu in obsojenemu kriminalcu ter udbašu dal glas na volitvah. Plemeniti my ass.

  2. Ne da bi opravičeval Zmazka, ampak v tem gostilniškem kvantanju je z “naš denar” mislil vse, ki delajo, oziroma pošteno služijo denar. Dobili so ga pa kot neupravičeno falirani študenti in folk na sociali. To je iz tega posnetka jasno razvidno in slišno. Drugo pa je, koliko je to iz njegovih lopovskih ust relevantno.

  3. Kakor koli, z Jelenčičem se strinjam, razumem pa da ni imel v mislih večine ampak modele a la petkovi biciklisti.

    1. Trio adio!!!
      Od teh treh še nobeden ni nikoli pošteno delal.Bolje,da so tiho,lopovi pokvarjeni,sploh pa Bavčar in Jelinčič!

  4. Zmagec je sicer znan hipokrit je pa lepo povezel misli tihe večine. Dobro so zaslužili vsi, le tisit ,ki zares delajo ne. In teh ,ki zares delajo je malo v parlamnetu in v petkih pred parlamentom.

Komentarji so zaprti.